Με τον Ν. Τσιλιμίγκα και η γιατρός Κική Παγδάτογλου-Σπυροπούλου Reviewed by Momizat on . Μεγάλη επιτυχία για τον Ν. Τσιλιμίγκα αποτελεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Trikkipress, η εξασφάλιση συμμετοχής στο συνδυασμό της γνωστής για το ήθος τ Μεγάλη επιτυχία για τον Ν. Τσιλιμίγκα αποτελεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Trikkipress, η εξασφάλιση συμμετοχής στο συνδυασμό της γνωστής για το ήθος τ Rating: 0

Με τον Ν. Τσιλιμίγκα και η γιατρός Κική Παγδάτογλου-Σπυροπούλου

Με τον Ν. Τσιλιμίγκα και η γιατρός Κική Παγδάτογλου-Σπυροπούλου

Μεγάλη επιτυχία για τον Ν. Τσιλιμίγκα αποτελεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Trikkipress, η εξασφάλιση συμμετοχής στο συνδυασμό της γνωστής για το ήθος της και την επιστημονική της κατάρτιση ιατρού Κικής Παγδάτογλου.

Η κ. Παγδάτογλου υπηρετεί με υπευθυνότητα  εδώ και πολλά χρόνια την Δημόσια υγεία στα Τρίκαλα, σήμερα ως υπεύθυνη Διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ. Ν. Τρικάλων και παλαιότερα ως Διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Πάντα με ευαισθησία κοντά στον άρρωστο, με αλληλεγγύη και προσφορά, πολιτικοποιημένη από τα νεανικά της χρόνια, γνωστή για την αγωνιστικότητά της στον ιατρικό συνδικαλιστικό χώρο και με άριστη γνώση των πολιτικών πραγμάτων στη χώρα μας, αποτελεί εγγύηση προσφοράς τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στην Περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή