Με τον Πρέσβη της Ιταλίας συναντήθηκε ο Γιαγιάκος Reviewed by Momizat on . Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος, ως μέλος του Δ.Σ. του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, παρευρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την ετήσια Τακτ Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος, ως μέλος του Δ.Σ. του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, παρευρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την ετήσια Τακτ Rating: 0

Με τον Πρέσβη της Ιταλίας συναντήθηκε ο Γιαγιάκος

Με τον Πρέσβη της Ιταλίας συναντήθηκε ο Γιαγιάκος

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος, ως μέλος του Δ.Σ. του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, παρευρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.

Με τον Πρέσβη της Ιταλίας συναντήθηκε ο Γιαγιάκος
Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Γιαγιάκος και ο πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Σαραντόπουλος πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρέσβη της Ιταλίας κ. Efisio Luigi Marras και συζήτησαν για την πραγματοποίηση επιχειρηματικών δράσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας τόσο σε επίπεδο προϊόντων, μιας και η Ιταλία είναι η 1η χώρα στην Ευρώπη σε εισαγωγή Ελληνικών Προϊόντων, αλλά και σε επίπεδο τουρισμού. Μετά το τέλος της συνάντησης, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο χρονικό διάστημα για περαιτέρω ενέργειες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή