Με τον Τσίπρα η Γιαννακάκη της ΔΗΜΑΡ και ο Μπόλαρης του ΠΑΣΟΚ; Reviewed by Momizat on . «Μεταγραφές» στον Σύριζα ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας, στην προσπάθειά του να αντιρροπήσει τις δυσμενέστατες εντυπώσεις που προκάλεσε η αποχώρηση της «Αριστερής Π «Μεταγραφές» στον Σύριζα ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας, στην προσπάθειά του να αντιρροπήσει τις δυσμενέστατες εντυπώσεις που προκάλεσε η αποχώρηση της «Αριστερής Π Rating: 0

Με τον Τσίπρα η Γιαννακάκη της ΔΗΜΑΡ και ο Μπόλαρης του ΠΑΣΟΚ;

Με τον Τσίπρα η Γιαννακάκη της ΔΗΜΑΡ και ο Μπόλαρης του ΠΑΣΟΚ;

«Μεταγραφές» στον Σύριζα ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας, στην προσπάθειά του να αντιρροπήσει τις δυσμενέστατες εντυπώσεις που προκάλεσε η αποχώρηση της «Αριστερής Πλατφόρμας», του Μανόλη Γλέζου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Το «βαρύ όνομα» είναι εκείνο του Φώτη Κουβέλη, όπως σας αποκάλυψα χθες. Πριν ανακοινωθεί η εκλογική συνεργασία του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ με τον Σύριζα, είναι πιθανόν να επισημοποιηθεί η σύμπραξη με δυο άλλα γνωστά πολιτικά στελέχη.

Το ένα είναι η Μαρία Γιαννακάκη, η οποία διεκδίκησε την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, αλλά ηττήθηκε από τον Θανάση Θεοχαρόπουλο. Η κυρία Γιαννακάκη διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τον κ. Κουβέλη και ήταν υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής επί των ημερών του.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο Μάρκος Μπόλαρης, παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και από τους θερμότερους οπαδούς του Γιώργου Παπανδρέου την περίοδο της ηγεσίας του στο ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης και της πρωθυπουργίας του. Ο κ. Μπόλαρης ήθελε να πολιτευτεί με το κόμμα του κ. Τσίπρα και τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά είχε μπλοκάρει την υποψηφιότητά του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος όμως τώρα είναι εκτός κόμματος…

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή