Με τους εκπαιδευτές οδηγών ο Χ. Σιμορέλης Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης συναντήθηκε με τον σύλλογο επαγγελματιών εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών του νομού Τρικάλων στα γραφεία του Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης συναντήθηκε με τον σύλλογο επαγγελματιών εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών του νομού Τρικάλων στα γραφεία του Rating: 0

Με τους εκπαιδευτές οδηγών ο Χ. Σιμορέλης

Με τους εκπαιδευτές οδηγών ο Χ. Σιμορέλης

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης συναντήθηκε με τον σύλλογο επαγγελματιών εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών του νομού Τρικάλων στα γραφεία του κόμματος, στα Τρίκαλα.

Στη συνάντηση, ο πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Σκουμπώτης, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Λιάκας και τα μέλη του συλλόγου Νικόλαος Γιαννιώτης, Γεώργιος Κώτσης, Βασίλειος Νταλιάνης, και Άρης Παλάσκας, έθεσαν το πρόβλημα που ταλανίζει τον κλάδο τους, καθώς εδώ και τρεις μήνες οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών απέχουν από τις εξετάσεις οδήγησης.

Επίσης, εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός για την ταλαιπωρία 400 περίπου πολιτών του Νομού μας, οι οποίοι περιμένουν να πάρουν το δίπλωμά τους. Κάποιοι μάλιστα εξ αυτών είναι επαγγελματίες με αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις να θέτουν σε κίνδυνο την εργασία τους.

Κάνουμε έκκληση, τόσο προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο και στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών, να σταθούν στο ύψος των ευθυνών τους και να δοθεί μια οριστική λύση, ούτως ώστε να γίνουν οι εξετάσεις και να λάβει τέλος η ταλαιπωρία των πολιτών, όπως βέβαια και των εκπαιδευτών, οι οποίοι σαφώς θίγονται.

Σχόλια (1)

  • π.μ.

    Τον αγαπητό φαρμακοποιο και νυν βουλευτή της συμπολιτευσης ποιος του έδωσε το δίπλωμα και οδήγησε ψηφιζοντας μνημονιακα τις ελπίδες μας στο καιαδα;
    Μήπως να περάσει από επανεξεταση ;
    Οι αυταπατες τέλος!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή