Με τους Καστανιώτες χόρεψε ο Ταμήλος Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος παραβρέθηκε, χθες Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, στον ετήσιο χορό του Μορφωτικού και Ευεργετικού Συλλόγου Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝ Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος παραβρέθηκε, χθες Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, στον ετήσιο χορό του Μορφωτικού και Ευεργετικού Συλλόγου Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝ Rating: 0

Με τους Καστανιώτες χόρεψε ο Ταμήλος

Με τους Καστανιώτες χόρεψε ο Ταμήλος

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος παραβρέθηκε, χθες Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, στον ετήσιο χορό του Μορφωτικού και Ευεργετικού Συλλόγου Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» στο κέντρο «ΝΕΡΑΪΔΑ».

Ο κ. Ταμήλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Δημητρούλη για τις δραστηριότητες του Μορφωτικού & Ευεργετικού Συλλόγου Καστανιάς και να ανταλλάξει απόψεις με τους Καστανιώτες  για τις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει ο Σύλλογος για την ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της ορεινής Κοινότητας της Καστανιάς.

Επίσης, ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Μιχάλης Ταμήλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμπάκας, κ. Χρήστο Σινάνη για τις εξελίξεις στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης με φόντο τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

(Aπό το πολιτικό γραφείο)
tam-kast

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή