Με τους προέδρους των ΚΤΕΛ ο Δήμαρχος Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Εθιμοτυπική, αλλά και επί ορισμένων ουσιωδών θεμάτων, η σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, με τους προέδρους των δύο ΚΤΕΛ. Οι κ Εθιμοτυπική, αλλά και επί ορισμένων ουσιωδών θεμάτων, η σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, με τους προέδρους των δύο ΚΤΕΛ. Οι κ Rating: 0

Με τους προέδρους των ΚΤΕΛ ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Με τους προέδρους των ΚΤΕΛ ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Εθιμοτυπική, αλλά και επί ορισμένων ουσιωδών θεμάτων, η σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, με τους προέδρους των δύο ΚΤΕΛ. Οι κ. Βασίλης Τζατζάκης (Υπεραστικό ΚΤΕΛ) και ο κ. Δημήτρης Ιωάννου (Αστικό ΚΤΕΛ), επισκέφθηκαν το μεσημέρι τον κ. Παπαστεργίου.
Εκτός από τις ευχές για την «καλή δύναμη» στη νέα αρχή για τον Δήμο, οι δύο πρόεδροι έθεσαν ζητήματα που σχετίζονται με το κυκλοφοριακό και την κίνηση οχημάτων και πεζών στην πόλη.
Ο Δήμος Τρικκαίων είναι πάντα δεκτικός σε προτάσεις, καθώς κύριο μέλημά του είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής σε όλα τα επίπεδα. Ένα εξ αυτών είναι και η καθημερινή κυκλοφορία, σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση και το έργο που προσφέρουν στους πολίτες τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Κοινή, δε, διαπίστωση, η ανάγκη για συνέχιση των επαφών, στο πλαίσιο, όχι μόνο της καλής συνεργασίας, αλλά και του στόχου για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή