Με τους Σαρακατσαναίους ο Βλαχογιάννης Reviewed by Momizat on . Στη Βουλή υποδέχτηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαζογιάννης την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π. Στη Βουλή υποδέχτηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαζογιάννης την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π. Rating: 0

Με τους Σαρακατσαναίους ο Βλαχογιάννης

Με τους Σαρακατσαναίους ο Βλαχογιάννης

Στη Βουλή υποδέχτηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαζογιάννης την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) όπου του έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη διοργάνωση του Πανελληνίου Ανταμώματος που λαμβάνει χώρα στο Περτούλι Τρικάλων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν λύσεις για την αρτιότερη διεξαγωγή του σημαντικότατου αυτού πολιτιστικού γεγονότος που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Νομό Τρικάλων καθώς επίσης και το ενδεχόμενο φιλοξενίας των Απόδημων Σαρακατσαναίων της Βουλγαρίας στις κατασκηνώσεις  της Πεύκης του Δήμου Καλαμπάκας.

Να θυμίσουμε πως ο κ. Βλαχογιάννης είχε καταθέσει παλαιότερα τροπολογία προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τη δασική νομοθεσία, με σκοπό τη λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι Σαρακατσαναίοι στη δασική έκταση όπου διεξάγεται το Αντάμωμά τους.

(Από το πολιτικό γραφείο)

Αφήστε το σχόλιο σας