Με το όπλο παρά πόδα ο Χατζηγάκης Reviewed by Momizat on . Έχουμε εισέλθει σε προεκλογικό αναβρασμό , καθώς το φθινόπωρο αποπνέει έντονη μυρωδιά κάλπης. Ο Μικέλης Χατζηγάκης επιδίδεται σε συνεχείς επαφές ενώ ήδη έχει ολ Έχουμε εισέλθει σε προεκλογικό αναβρασμό , καθώς το φθινόπωρο αποπνέει έντονη μυρωδιά κάλπης. Ο Μικέλης Χατζηγάκης επιδίδεται σε συνεχείς επαφές ενώ ήδη έχει ολ Rating: 0

Με το όπλο παρά πόδα ο Χατζηγάκης

Με το όπλο παρά πόδα ο Χατζηγάκης

Έχουμε εισέλθει σε προεκλογικό αναβρασμό , καθώς το φθινόπωρο αποπνέει έντονη μυρωδιά κάλπης. Ο Μικέλης Χατζηγάκης επιδίδεται σε συνεχείς επαφές ενώ ήδη έχει ολοκληρωθεί η στελέχωση της ομάδας του με νέα πρόσωπα. Οι συναντήσεις και τα ραντεβού του υποψήφιου βουλευτή είναι συνεχόμενα καθώς ο πολιτικός χρόνος είναι πολύτιμος και μένουν πολλά να γίνουν. Επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας την Τρίτη 12 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Grand Meteora στις 8:30. Η ομιλία θα αφορά την οικονομική και ενεργειακή κρίση

Σχόλια (2)

 • Η ώρα του Μικέλη

  Πιο ώριμος από ποτέ.
  Επίπεδο, μόρφωση και πολιτικό ταλέντο.

  Απάντηση
 • Δ. Κ

  Τα “δικά μας παιδιά”, οι κλικες και η αναξιοκρατία στοιχειώνουν αυτόν τον έρμο τον τόπο δεκαετίες. Η δεξιά του Κυρίου, της καταλήστευσης, της ρουφιανιας, των νταβατζηδων, το κράτος των κομπιναδορων, των απατεώνων, των τοκογλύφων, του οργανομενου εγκλήματος που έχουν κάνει πλιάτσικο στις ζωές μας, γίνεται ακόμα πιο αυταρχικό, φασιστικό και επικίνδυνο για τις νέες γενιές. (Όχι ότι η δήθεν “Αριστερά”, ήταν καλύτερη).
  Η λογική της ανάθεσης, της εκπροσώπησης και της εναπόθεσης των ζώων μας στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων έχει χρεοκοπήσει, σαπιζοντας και διαβρωνοντας κάθε ωραίο, άξιο και πολύτιμο.
  Αυτοοργάνωση, ενασχόληση με τα κοινά, ενεργή συμμετοχή, είναι έννοιες άγνωστες και ξενερωτες στους απαθείς και αδιάφορους πολίτες, που παρακολουθούν σε κατάσταση αφασίας την πολιτική ζωή του τόπου. Αφήνουν πάντα τους “άλλους” να ασχολούνται με καυτά, καίρια και κρίσιμα ζητήματα της ζωής τους.
  Η πολυπόθητη ΑΦΎΠΝΙΣΗ γίνεται όλο και δυσκολότερη με την καθημερινή, μονόπλευρη, ύπουλη και συστηματική πλύση εγκεφάλου των μισθαρνων οργάνων των ΜΜΕ.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας