Με τροπολογία του υπουργού Υγείας παύονται οι διοικητές των νοσοκομείων Reviewed by Momizat on . Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 από τον υπουργό Υγείας κ. Παναγ. Κουρουπλή, παύονται από τα καθήκοντά τους χωρίς καταβολ Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 από τον υπουργό Υγείας κ. Παναγ. Κουρουπλή, παύονται από τα καθήκοντά τους χωρίς καταβολ Rating: 0

Με τροπολογία του υπουργού Υγείας παύονται οι διοικητές των νοσοκομείων

nosokomeio

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 από τον υπουργό Υγείας κ. Παναγ. Κουρουπλή, παύονται από τα καθήκοντά τους χωρίς καταβολή αποζημίωσης, οι διοικητές και οι αναπληρωτές διοικητές των Νοσοκομείων της χώρας.
Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας προχωρά άμεσα στον διορισμό νέων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών, διετούς θητείας σύμφωνα με τα αξιολογικά κριτήρια της παρ.2 του άρθρου 2 του Ν.4052/2012.
Όπως αναφέρεται στην σχετική τροπολογία, η προηγούμενη αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων διοικητών δεν έγινε με βάση τα προσόντα τους, αλλά η σχετική Επιτροπή επιλογής περιορίστηκε απλώς στη σύνταξη προσχηματικού – αλφαβητικού και όχι αξιολογικού καταλόγου με αποτελέσματα ο διορισμός τους να μην χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και αξιοκρατία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή