Με υπογραφές δεν βάφονται αβγά… Reviewed by Momizat on . Πάνω από 2.100 υπογραφές συγκεντρώθηκαν ήδη, μέσα σε ελάιστη ώρα, στο αίτημα που κυκλοφορεί για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ . Στη γνωστή ιστοσελίδα ψηφοφοριών Πάνω από 2.100 υπογραφές συγκεντρώθηκαν ήδη, μέσα σε ελάιστη ώρα, στο αίτημα που κυκλοφορεί για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ . Στη γνωστή ιστοσελίδα ψηφοφοριών Rating: 0

Με υπογραφές δεν βάφονται αβγά…

Με υπογραφές δεν βάφονται αβγά…

Πάνω από 2.100 υπογραφές συγκεντρώθηκαν ήδη, μέσα σε ελάιστη ώρα, στο αίτημα που κυκλοφορεί για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ . Στη γνωστή ιστοσελίδα ψηφοφοριών avaaz.org, που μερικές φορές λειτουργεί και ως δέκτης επιθυμιών, ξεκίνησε συλλογή υπογραφών με τίτλο “Να επαναλειτουργήσει τώρα η ΕΡΤ”.
Στο σχετικό κείμενο – κάλεσμα αναφέρεται:
“Γιατί είναι σημαντικό;
Για να επιστρέψουν στις δουλειές τους οι αγωνιζόμενοι της ΕΡΤ που παλεύουν εδώ και 20 μήνες. Για να προσφέρουν την ενημέρωση που στερήθηκε ο ελληνικός Λαός απο τα μνημονιακά εκτρώματα της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ. Μια ΕΡΤ με όλες τις δομές και τις υπηρείες της. Με μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, χωρίς χρυσοπληρωμένους συμβούλους. Δίχως αυτούς που συντέλεσαν στο έγκλημα ΔΤ ΝΕΡΙΤ, σε βάρος των εργαζόμενων της ΕΡΤ, της ενημέρωσης και όλης της κοινωνίας”.
Φυσικά, ήδη υπάρχουν ενστάσεις, ως προς το σκέλος του αγώνα. Οτι, δηλαδή, αν τα προβλήματα λύνονταν με συλλογή υπογραφών, θα είαμε ήδη… σοσιαλισμό.
Πάντως, για όποιον ενδιααφέρεται, η συλλογή γίνεται εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή