Με χαμόγελα και ενθουσιασμό η έναρξη του Δ.Χ.Σ. Reviewed by Momizat on .  Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα και ενθουσιασμό το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του  Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα και ενθουσιασμό το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Rating: 0

Με χαμόγελα και ενθουσιασμό η έναρξη του Δ.Χ.Σ.

Με χαμόγελα και ενθουσιασμό η έναρξη του Δ.Χ.Σ.

 Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα και ενθουσιασμό το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων στην έναρξη των παιδικών και εφηβικών τμημάτων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/1/2015, 3.μ.μ. στο χώρο του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος στο Πολυδύναμο Κέντρο (Ε’ ΚΑΠΗ) έναντι της ΔΕΗ.

Τα μαθήματα ενηλίκων γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη .

Τα μαθήματα των παιδικών και εφηβικών τμημάτων γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές νέων  χορευτών (αρχαρίων και προχωρημένων) σε όλα τα τμήματα παιδικά εφήβων ενηλίκων.

Η φοίτηση παρέχεται δωρεάν στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Τρικκαίων.

Διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Επίσης ερευνάται καταγράφεται και παρουσιάζεται η πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση των Τρικάλων.

Πληροφορίες  Τμήμα Πολιτισμού (Γαριβάλδη 8) 9.00-14.00 τηλ.  2431353569

και στα  τηλ.,  6972006004

Υπεύθυνος ΔΧΣ : Νικόλαος Σούλιος

Τα τμήματα του Δ.Χ.Σ έχουν μια συνεχή και αξιόλογη παρουσία στα μουσικοχορευτικά πολιτιστικά δρώμενα και συμμετέχουν σε πλείστες άλλες εκδηλώσεις πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα στην πόλη και το νομό των Τρικάλων. Έχουν λάβει δε μέρος σε  εκδηλώσεις  και συναντήσεις  ανά το πανελλήνιο και σε πολλά διεθνή φεστιβάλ στον εξωτερικό, Καναδά, Κύπρο, Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ρουμανία, παρουσιάζοντας με σεβασμό και υπερηφάνεια την πολιτιστική ταυτότητα του λαού μας ενισχύοντας την συλλογική μνήμη με την ανάδειξη των παραδοσιακών χορών ως σύμβολο συλλογικότητας και επικοινωνίας.

x

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή