Με Χαρούλη αύριο το 2ο Meteora Music Festival Reviewed by Momizat on . Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Μετεώρων» διοργανώνει στις 25/26/27 Ιουλίου το δεύτερο Meteora Music Festival στην πόλη της Καλαμπάκας. Τρείς μέρες γεμά Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Μετεώρων» διοργανώνει στις 25/26/27 Ιουλίου το δεύτερο Meteora Music Festival στην πόλη της Καλαμπάκας. Τρείς μέρες γεμά Rating: 0

Με Χαρούλη αύριο το 2ο Meteora Music Festival

Με Χαρούλη αύριο το 2ο Meteora Music Festival

Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Μετεώρων» διοργανώνει στις 25/26/27 Ιουλίου το δεύτερο Meteora Music Festival στην πόλη της Καλαμπάκας.

Τρείς μέρες γεμάτες μουσική σε ένα Camping 13 στρεμμάτων με φόντο τη μοναδική θέα των Μετεώρων και με ένα line up που καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού ακροατή.

Παρασκευή 25 Ιουλίου

Γιάννης Χαρούλης (φωτογραφία)
Katerine Duska

Σάββατο 26 Ιουλίου

Μπλε
Soul Mates

Κυριακή 27 Ιουλίου

My Excuse
Villagers of Ioannina City
Outdoor Activities

Σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο «visitmeteora» οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας να συμμετέχουν σε οργανωμένες outdoor δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ποδηλασία, ορειβασία και αναρρίχηση μαζί με έμπειρους εκπαιδευτές στην ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή