Με χορευτικά δρώμενα η αποφοίτηση από το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Πρωτότυπη η ιδέα των αποφοισάντων του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα χορού, κατά την τελετή της ορκωμοσίας τους. Το πρωί, στην αίθουσα του Πνευμα Πρωτότυπη η ιδέα των αποφοισάντων του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα χορού, κατά την τελετή της ορκωμοσίας τους. Το πρωί, στην αίθουσα του Πνευμα Rating: 0

Με χορευτικά δρώμενα η αποφοίτηση από το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Με χορευτικά δρώμενα η αποφοίτηση από το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Πρωτότυπη η ιδέα των αποφοισάντων του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα χορού, κατά την τελετή της ορκωμοσίας τους. Το πρωί, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, οι πτυχιούχοι – πλέον – του μοναδικού πανεπιστημιακού τμήματος της πόλης μας, παρουσίασαν ένα δρώμενο, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων. Οι 42 πτυχιούχοι και οι 6 μεταπτυχιακοί, τρικαλινοί και μη, που πέρασαν όμορφα χρόνια στα Τρίκαλα, πλέον ετοιμάζονται για το μεγαλύτερο άλμα.

Η τελετή έγινε παρόντων Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητή Ιωάννη Μεσσήνη, αναπληρωτή Πρύτανη Ακαδημαϊκών υποθέσεων, καθηγητή Αθανασίου Κουστέλιου και του Προέδρου του Τμήματος, καθηγητή Ιωάννη Κουτεντάκη. Επίσης, τιμήθηκε για τις υπηρεσίες του, ο ομότιμος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ, Κωνσταντίνος Μπαγιάτης.

Φυσικά, οι συγγενείς και οι φίλοι των ορκισθέντων έδωσαν το δικό τους, χωριστό παρών.

* Οι φωτό ανοίγουν σε νέα καρτέλα

Αφήστε το σχόλιο σας