Με χορό, για τη ΦΛΟΓΑ της ζωής Reviewed by Momizat on . Για σημαντικό και ιερό σκοπό, την ενίσχυση της ΦΛΟΓΑΣ, χόρεψαν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, οι χορευτές της σχολής χορού Dance Art Natalie στο Πνευματικό Κέντ Για σημαντικό και ιερό σκοπό, την ενίσχυση της ΦΛΟΓΑΣ, χόρεψαν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, οι χορευτές της σχολής χορού Dance Art Natalie στο Πνευματικό Κέντ Rating: 0

Με χορό, για τη ΦΛΟΓΑ της ζωής

Με χορό, για τη ΦΛΟΓΑ της ζωής

Για σημαντικό και ιερό σκοπό, την ενίσχυση της ΦΛΟΓΑΣ, χόρεψαν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, οι χορευτές της σχολής χορού Dance Art Natalie στο Πνευματικό Κέντρο. Οι χορευτές και οι χορεύτρειες ζωντάνεψαν χορευτικά και μουσικά το παραμύθι Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» (δείτε τις φωτό σε μεγέθυνση, με δεξί κλικ σε νέα καρτέλα).

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά στο σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένες «ΦΛΟΓΑ».

Η Φλόγα ιδρύθηκε το 1982 από γονείς, στο Νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού με τη βοήθεια των γιατρών και των νοσηλευτών. Πρόσφατα με τροποποίηση στο καταστατικό  η Φλόγα έγινε Σύλλογος γονιών παιδιών και εφήβων.

Η Φλόγα είναι Πανελλήνιος Σύλλογος και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα με αιρετούς εκπροσώπους στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας. Στα Τρίκαλα υπεύθυνη της ΦΛΟΓΑΣ είναι η κ. Ευαγγελία Γκρόπα και πέρα από τις οικογένειες που δέχθηκαν το χτύπημα του «κεραυνού» και συμμετέχουν, το σύλλογο πλαισιώνουν και εθελοντές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή