"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.1 C
Trikala

Με 50θέσιο πούλμαν κυκλοφορούν Παπαδόπουλος και Χονδρός με τους «53» του ΣΥΡΙΖΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα ολοκαίνουριο πούλμαν 5ο θέσεων αγόρασαν τα μέλη της ομάδας των «53» του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να το χρησιμοποιούν για τις καθημερινές μετακινήσεις τους στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Ήδη η αρχή έγινε χτες το πρωί, με τον οδηγό του πούλμαν να ξυπνά από τα χαράματα για να περάσει να πάρει τους 53 από τα σπίτια τους και να τους πάει στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πλατεία Κουμουνδούρου, κάνοντας προηγουμένως αρκετές στάσεις σε διάφορα σημεία της Αθήνας όπου κάποιος από τους 53 είχε κάποια δουλειά.

«Πρόκειται για μια πολύ πρακτική λύση ώστε και οι 53 να κινούμαστε συντονισμένα, ενώ εκτός των άλλων έτσι δεν επιβαρυνόμαστε με το να ψάχνουμε για πάρκινγκ αλλά δεν επιβαρύνουμε και το περιβάλλον» σχολίασε σχετικά η Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία χθες προτίμησε να καθίσει στη θέση ακριβώς πίσω από τον οδηγό για να παρατηρεί τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι 53 είχαν να επιλέξουν μεταξύ του 50θέσιου πούλμαν και ενός άλλου με 75 θέσεις, το μέγεθος του οποίου όμως κρίθηκε τελικά ως υπερβολικό.

Σε ανοιχτή συνέλευση που διεξήχθη στην πλατεία Κλαυθμώνος, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δεσμεύθηκε πως ο ίδιος θα στέκεται πάντα όρθιος και επιπλέον αποφασίστηκε πως οι άλλοι δύο όρθιοι θα επιλέγονται τυχαία σε κάθε διαδρομή τραβώντας σπίρτα, οπότε και προκρίθηκε η λύση του 50θέσιου.

Στη συνέλευση συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο η ομάδα των «53» να μεγαλώσει στο μέλλον τόσο που το πούλμαν να μην τους χωράει ούτε σε θέσεις ορθίων, όμως κατά γενική ομολογία κάτι τέτοιο κρίθηκε εντελώς απίθανο.

tokoulouri.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης