"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.3 C
Trikala

Μηνυτήρια αναφορά για τα Τέμπη: Διαγραφή 11 λεπτών στη συνομιλία σταθμάρχη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε ενώπιον της εισαγγελίας Λάρισας και κάνει λόγο για «αλλοίωση κρίσιμων αποδεικτικών στοιχείων» και συγκεκριμένα διαγραφή 11 λεπτών από τις συνομιλίες μεταξύ μηχανοδηγού και σταθμάρχη Λάρισας, λίγο πριν τη σιδηροδρομική σύγκρουση.

Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε κατά παντός υπευθύνου και αφορά την «αλλοίωση αποδεικτικού υλικού και την ανεύρεση των φυσικών και ηθικών αυτουργών των καταγγελλόμενων στη μηνυτήρια αναφορά, πράξεων».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του νομικού γραφείου «καθίσταται προφανές ότι κάποιοι ενεργώντας κατ’ εντολή ετέρων επενέβησαν στo καταγραφικό αρχείο με τις συνομιλίες και διέγραψαν το 11λεπτο μεταξύ του χρονικού διαστήματος από 22:56:54 έως και 23:07:24 για λόγους που όλοι πλέον αντιλαμβανόμαστε και οι οποίοι πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο διερεύνηση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο μηχανοδηγός «σταμάτησε όταν αντιλήφθηκε ότι αλλάζει ξαφνικά γραμμή από την άνοδο στην κάθοδο και προφανέστατα σταμάτησε προκειμένου να ενημερώσει το σταθμάρχη Λάρισας και να λάβει σαφείς εντολές».

«Με βάση τα ανωτέρω γεγονότα […] προκύπτει μετά βεβαιότητας ότι κάποιοι με εντολή έτερων προσώπων αλλοίωσαν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία για την αποκάλυψη της αλήθειας. Επενέβησαν χωρίς δικαίωμα και κατά παράβαση των τεθειμένων καθηκόντων τους σε καταγραφικό μηχάνημα του ΟΣΕ και σε ψηφιακό υλικό που αποτύπωνε το σύνολο των διαλόγων όλων των εμπλεκόμενων προσώπων και απέκοψαν συγκεκριμένες συνομιλίες και επομένως αλλοιώνοντας με απόλυτο δόλο κρίσιμο αποδεικτικό υλικό ποινικής, κακουργηματικής φύσεως δικογραφίας», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και όμως, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ότι όλα εκεί έγιναν κανονικά. Μία απερισκεψία του σταθμάρχη ήταν και έγινε το κακό. Ο δε ντόρος που σηκώθηκε, είναι σχέδιο …αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης. Οι περισσότεροι είναι παλαιοί …ανανήψαντες αριστεροί, που πίστεψαν στο άστρο του …τιτανομέγιστου ηγέτη των Φιλελευθέρων.
    Εμβαθύνοντας στην Ιστορία αυτής της χώρας, ειδικά στη νεότερη της, παρακολουθείς το ίδιο έργο σε συνεχή επανάληψη. Ούτε καν τα ονόματα δεν αλλάζουν.
    ΥΓ.Όταν δικαστεί ο σταθμάρχης (στην τρίτη φορά ΝΔ) με …10 ευρώ ημερησίως, θα βγει το ΣΧΟΛΙΟ και θα μας πει: αυτόν τον Ποινικό Κώδικα τον ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και το Εφετείο θα μειώσει, στα 9 ευρώ. Τέλος, πάμε να ανάψουμε κανένα κεράκι και να κοιτάξουμε μπροστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης