Μηνύματα αισιοδοξίας από τους παγκόσμιους Θεσσαλούς Reviewed by Momizat on . «Ενωμένοι στη θεσσαλική ιδέα θα πάμε από νίκη σε νίκη» ήταν το ισχυρό μήνυμα που ακούστηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τα λόγια του δι «Ενωμένοι στη θεσσαλική ιδέα θα πάμε από νίκη σε νίκη» ήταν το ισχυρό μήνυμα που ακούστηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τα λόγια του δι Rating: 0

Μηνύματα αισιοδοξίας από τους παγκόσμιους Θεσσαλούς

Μηνύματα αισιοδοξίας από τους παγκόσμιους Θεσσαλούς

«Ενωμένοι στη θεσσαλική ιδέα θα πάμε από νίκη σε νίκη» ήταν το ισχυρό μήνυμα που ακούστηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τα λόγια του διατρανώθηκαν από τα αποτελέσματα των εργασιών του 6ο Παγκόσμιου Συνεδρίου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας των Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», που πραγματοποιήθηκε στο Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα στο ξενοδοχείο Νεβρός.
Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» διοργάνωσε το θεσμοθετημένο πλέον ετήσιο συνέδριο αντάμωμα με εισηγήσεις από εκπροσώπους Θεσσαλικών ομοσπονδιών από όλο τον κόσμο αλλά και τους εκπροσώπους όλων των επιμελητηρίων της Θεσσαλίας, της ΑΝΚΑ (Αναπτυξιακή Καρδίτσας), της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας και φορείς επιχειρηματικών και αναπτυξιακών δραστηριοτήτων στη Θεσσαλία και ειδικότερα στο Νομό Καρδίτσας.

pagkosmioi_thessaloi1Το συνέδριο ήταν υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.
Το απόγευμα ακολούθησε καλλιτεχνικό-παραδοσιακό πρόγραμμα με χορευτικά της Θεσσαλίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή