Μηνύματα αλληλεγγύης έστειλαν Νοτιοκορεάτες από το Καστράκι Reviewed by Momizat on .   Μηνύματα αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο έστειλαν σήμερα το μεσημέρι από το Καστράκι περί τους 70 Νοτιοκορεάτες, που επισκέφθηκαν τα Μετέωρα.   Μηνύματα αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο έστειλαν σήμερα το μεσημέρι από το Καστράκι περί τους 70 Νοτιοκορεάτες, που επισκέφθηκαν τα Μετέωρα. Rating: 0

Μηνύματα αλληλεγγύης έστειλαν Νοτιοκορεάτες από το Καστράκι

 

KASTRAKI-NOTIOKOREATES_30-6-15_00043

Μηνύματα αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο έστειλαν σήμερα το μεσημέρι από το Καστράκι περί τους 70 Νοτιοκορεάτες, που επισκέφθηκαν τα Μετέωρα.

Όπως μας εξήγησε η αρχηγός του γκρουπ, Αθηνά, οι Νοτιοκορεάτες επισκέπτονται τα τελευταία πέντε χρόνια την Ελλάδα με προορισμούς την Ακρόπολη και τα Μετέωρα. Όπου βρίσκουν χώρο, συγκεντρώνονται για να χορέψουν και να εκφράσουν την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο με μια αγκαλιά, μεταδίδοντας τη θετική τους ενέργεια.

Για την πρόθεσή τους να μαζευτούν σήμερα στην πλατεία, η αρχηγός του γκρουπ είχε ενημερώσει χθες τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Περικλή Γιάννη, ο οποίος με χαρά παραβρέθηκε και συμμετείχε στην εκδήλωση των Νοτιοκορεατών.

Οι Νοτιοκορεάτες δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά των Μετεώρων και ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο για την παρουσία και τη συμμετοχή του. Και βέβαια αγκαλιές δεν αντάλλαξαν μόνο μεταξύ τους οι Νοτιοκορεάτες, αλλά πολλές δέχθηκε και ο Πρόεδρος αλλά και όλοι οι παραβρισκόμενοι στην πλατεία.

tameteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή