Μητέρα και κόρη από τα Τρίκαλα σπουδάζουν μαζί Reviewed by Momizat on . Η Μαρία Κυριτσοπούλου σπουδάζει μαζί με τη κόρη της Δέσποινα Καραμπάση στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Λάρισας και έχουν καταγωγή από τον Λόγγο Τρικάλων. Η εικο Η Μαρία Κυριτσοπούλου σπουδάζει μαζί με τη κόρη της Δέσποινα Καραμπάση στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Λάρισας και έχουν καταγωγή από τον Λόγγο Τρικάλων. Η εικο Rating: 0

Μητέρα και κόρη από τα Τρίκαλα σπουδάζουν μαζί

Μητέρα και κόρη από τα Τρίκαλα σπουδάζουν μαζί

Η Μαρία Κυριτσοπούλου σπουδάζει μαζί με τη κόρη της Δέσποινα Καραμπάση στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Λάρισας και έχουν καταγωγή από τον Λόγγο Τρικάλων.

Η εικοσάχρονη Δέσποινα πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις το 2017 και βρίσκεται στο δεύτερο έτος. Η μητέρα της, Μαρία εργάζεται ως νοσηλεύτρια Δ.Ε. από το 2008 στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας και αποφάσισε να εξελιχθεί και να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις στον τομέα της.

Η Μαρία με πείσμα, θέληση και δύναμη προετοιμάστηκε μόνη της για να συμμετάσχει στις πανελλήνιες εξετάσεις μέσω των πρωινών ΕΠΑΛ παράλληλα με τις οικογενειακές υποχρεώσεις και τα επαγγελματικά της καθήκοντα στο Νοσοκομείο.

Δεν τα παράτησε και πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια το 2018 στο Τμήμα Νοσηλευτικής του AΤΕΙ Κρήτης και έπειτα πήρε μεταγραφή για τη Λάρισα.

Μητέρα και κόρη σήμερα είναι επιμελείς φοιτήτριες και έχουν αμέριστη στήριξη από την οικογένεια τους σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Οι δύο φοιτήτριες συγκατοικούν στη Λάρισα και ταυτόχρονα η Μαρία εργάζεται, με αμοιβαία μετάθεση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή