"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.4 C
Trikala

Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος: Να απέχουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές Επίτροποι, Ιεροψάλτες και Νεωκόροι

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

” Ως Εκκλησία οφείλουμε να διατηρήσουμε απόσταση από κάθε είδους ανάμειξη στις εκλογικές διαδικασίες” επισημαίνει με επιστολή που έστειλε προς τους ιερείς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος. 

Όπως τονίζει ο Μητροπολίτης, Επίτροποι, Ιεροψάλτες και Νεωκόροι οι οποίοι επιθυμούν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές,   οφείλουν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους από τα εκκλησιαστικά τους καθήκοντα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση την οποία θα κρατήσουν οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι σε διάφορους αυτοδιοικητικούς σχηματισμούς. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όταν ο ανώτατος ιεράρχης της εκκλησίας μας, εξυμνούσε τον κ.Παπαστεργίου, και έλεγε, ότι, είναι ευλογία για την πόλη μας αυτός ο δήμαρχος, τότε δεν συνιστούσε άμεση, απροκάλυπτη και αντιδεοντολογική παρέμβαση.? Πόση υποκρισία και εξευτελισμό να αντέξει αυτός ο λαός.? Οι χειρότεροι όλων είναι οι Φαρισαίοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης