Μητσοτάκης για φωτιές και ανεμογεννήτριες.. Reviewed by Momizat on . Οι φωτιές που κατέκαψαν τεράστιες εκτάσεις, οι επενδύσεις και οι ανεμογεννήτριες είναι από τα θέματα που κυριαρχούν τις μέρες αυτές και έχουν δώσει την αφορμή γ Οι φωτιές που κατέκαψαν τεράστιες εκτάσεις, οι επενδύσεις και οι ανεμογεννήτριες είναι από τα θέματα που κυριαρχούν τις μέρες αυτές και έχουν δώσει την αφορμή γ Rating: 0

Μητσοτάκης για φωτιές και ανεμογεννήτριες..

Μητσοτάκης για φωτιές και ανεμογεννήτριες..

Οι φωτιές που κατέκαψαν τεράστιες εκτάσεις, οι επενδύσεις και οι ανεμογεννήτριες είναι από τα θέματα που κυριαρχούν τις μέρες αυτές και έχουν δώσει την αφορμή για συζητήσεις αλλά και για αντιπαραθέσεις.

Το θέμα τέθηκε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Πρωθυπουργός. Στην απάντηση ανέφερε ότι  «πρόκειται για μία ανυπόστατη συζήτηση. Το Σύνταγμα προβλέπει οι καμένες περιοχές να κρίνονται αναδασωτέες. Δεν χρειαζόταν να καούν τα δάση για να γίνουν οι ανεμογεννήτριες. Μπορούσαν να γίνουν μέσα στα δάση. Θα κάνουμε τη μετάβαση προς μία οικονομία χαμηλών εκπομπών, χρησιμοποιώντας τον ήλιο και τον άνεμο».

«Οι ανεμογεννήτριες δεν είναι εχθροί σε αυτή την προσπάθεια, είναι σύμμαχοι. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι συναντήθηκαν διάφορα υπόγεια ρεύματα. Οι αντιεμβολιαστές είπαν ότι κάψαμε εκτάσεις για να βάλουμε ανεμογεννήτριες. Το αντίθετο συμβαίνει».

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η απάντηση θα προκαλέσει έναν νέο γύρο συζητήσεων..

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή