"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Μητσοτάκης: Πρόλογος της ήττας του Τσίπρα η πρόταση δυσπιστίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και συνέχεια, όχι δεύτερη φορά στη συμφορά αλλά δεύτερη εντολή στην προκοπή, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης  ενόψει των εκλογών και λέγοντας ότι «λίγα έχουμε να πούμε με τους εκπροσώπους τους χτες» και κάλεσε τους πολίτες να αναλογιστούν «τι θα είχε συμβεί αν κάποιος άλλος ήταν στο τιμόνι της χώρας και θα έπρεπε να διαχειριστεί τις μεγάλες κρίσεις που συνέβησαν στη χώρα» κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας.

Οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στο διχασμό και τη μιζέρια και θα απαντήσουν στο δίλημμα «θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω;» σημείωσε ο πρωθυπουργός λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας έγραψε μόνος του τον πρόλογο της ήττας του καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας. Αυτή θα μετατραπεί σε πρόταση απιστίας δικής του προς το λαό».

Πολύτιμη υπηρεσία η ΕΥΠ

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως «δεν θα διαλύουμε μια πολύτιμη υπηρεσία», όπως η ΕΥΠ, υπογραμμίζοντας ότι «πώς θα επιμέναμε στην υπόθεση της μικρής Μαρίας χωρίς τη δική της συμβολή;».

Από εκεί και πέρα εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για «σιωπή». «Πήραν και πόσα χρήματα από τον κ. Καλογρίτσα όπως καταθέτει η γραμματέας του και όπως φαίνεται από τα μηνύματα που αντάλλασσαν. Καλύπτει ακόμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους δύο πρώην υπουργούς του στο ειδικό δικαστήριο;» διερωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Υπάρχουν δικαστάς εις τας Αθήνας και δικάζουν τον κ. Πάππά και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Και συλλαμβάνεται ένας από τους κουκουλοφόρους μάρτυρες με τον οποίο έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη σκευωρία της Novartis» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνοντας ότι «με τον κ. Τσίπρα δεν επιλέγω  τη σύγκρουση αλλά επιλέγω τη σύγκριση».

Καθαρές λύσεις

Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε παγίδα την απλή αναλογική και επισύροντας τον κίνδυνο ακυβερνησίας τόνισε ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφος. Η πρώτη κάλπη θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα την επόμενη μέρα. Εκεί θα εκφραστεί η λαϊκή βούληση και η δεύτερη κάλπη θα επιβεβαιώσει την εντολή του ελληνικού λαού να είναι κυβέρνηση η ΝΔ».

Ένα είναι το ψηφοδέλτιο του παραταξιακού χρέους και της εθνικής αναγκαιότητας. Το ψηφοδέλτιο της αυτοδύναμης Ελλάδας και της αυτοδύναμης ΝΔ, είπε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι σε αυτές τις δύσκολες διεθνείς συνθήκες οι χώρα δεν έχει την πολυτέλεια μιας διακυβέρνησης βαβέλ. «Οι περιστάσεις απαιτούν καθαρές λύσεις» είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης