"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Μητσοτάκης – Σκρέκας αυτοψία σε σούπερ μάρκετ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, πραγματοποίησαν  αυτοψία σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων που έχουν σκοπό τη μείωση των τιμών. «Η προσπάθεια για τη μείωση των τιμών συνεχίζεται», δήλωσε τονίζοντας ότι η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τη δυσκολία των ελληνικών νοικοκυριών» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δήλωση Σκρέκα

Με τον Πρωθυπουργό διαπιστώσαμε σήμερα, σε σούπερ μάρκετ, την αποδοτικότητα των τεσσάρων κυβερνητικών διαρθρωτικών μέτρων για την καταπολέμηση της ακρίβειας και των εμπορικών στρεβλώσεων σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα.
Τα μέτρα έχουν στο επίκεντρό τους την προστασία του καταναλωτή και την εύρυθμη λειτουργία του υγιούς ανταγωνισμού στην αγορά. Η μάχη για την αποκλιμάκωση του πληθωρισμού είναι συνεχής και αμείωτη.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, αυτόματο πλυντήριο και κείμενο

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βάλε βρε Trikkipress και το βίντεο. Θα δουν οι πολίτες τι ακριβώς ψήφισαν όταν το ξεφτέρι χαιρετάει μία ηλικιωμένη κυρία, με την άσπρη ρίζα διακρινόμενη επί κεφαλής και την προτείνει να αγοράσει καλλυντικά, διότι έπεσαν οι τιμές τους. Ε ρε και τρώγονταν τα καλλυντικά.
    Ο Κωστάκης δίπλα, γιατί δεν τον σκουντάει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης