Μητσοτάκης-Τσίπρας-Γεννηματά: “Ο Συνεταιρισμός καλά κρατεί” Reviewed by Momizat on . Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και επιμένουν να θυμούνται απροκατάληπτα, ξέρουν καλά ότι ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του, ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και επιμένουν να θυμούνται απροκατάληπτα, ξέρουν καλά ότι ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του, ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ Rating: 0

Μητσοτάκης-Τσίπρας-Γεννηματά: “Ο Συνεταιρισμός καλά κρατεί”

Μητσοτάκης-Τσίπρας-Γεννηματά: “Ο Συνεταιρισμός καλά κρατεί”

Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και επιμένουν να θυμούνται απροκατάληπτα, ξέρουν καλά ότι ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του, ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ για να συνεννοούμεθα, διεσώθησαν μετά την μετατροπή του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου σε ΝΑΙ και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, χάρη στη ψήφιση της κυβέρνησης Τσίπρα  από τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και το τότε “Ποτάμι”, ποτάμι που στη συνέχεια στέρεψε.

Έκτοτε ο “συνεταιρισμός” των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ με τις “παραφυάδες” τους στη Βουλή καλά κρατεί!

Χάρη σε αυτήν τη “μνημονιακή συναίνεση” η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε απρόσκοπτα και ανενόχλητα μια ολόκληρη τετραετία και εφάρμοσε πλήρως χωρίς ισχυρές αντιπολιτευτικές αντιδράσεις στη Βουλή, -το ΚΚΕ κινείτο στον “κόσμο” του- όλες τις κατεδαφιστικές δεσμεύσεις των “θεσμών”, στρώνοντας το χαλί στην έλευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Και μην θαρρείτε ότι ο “άτυπος συνεταιρισμός” ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ έληξε με την άνοδο στην πρωθυπουργία του Κυρ. Μητσοτάκη.

Αντίθετα, τώρα είναι που γνωρίζει μια εκπληκτική άνθιση και διανύει μια νέα και μάλλον την καλύτερη, περίοδο μέλιτος.

Μην βλέπετε τους σικέ τσακωμούς και το θεατρικό κλίμα αντιπαράθεσης που Μητσοτάκης και Τσίπρας προκαλούν στη Βουλή.

Δεν υπάρχει κανένα μείζον πολιτικό θέμα που τα “συνεταιράκια” ενός φθαρμένου και παρακμιακού συστήματος να μην συνεννοούνται και να μην συγκροτούν ένα κοινό συναινετικό πυρήνα συμφωνίας.

Αυτό έχει συμβεί και τώρα με την πρωτοφανή, βιβλικών διαστάσεων, πύρινη καταστροφή που έχει υποστεί η χώρα και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Και αυτή η διακομματική συμφωνία και συναίνεση δεν αφορά, κάτι που θα ήταν χρήσιμο, την αντιμετώπιση των πυρκαγιών αλλά την αντιμετώπιση, τον έλεγχο και την τιθάσευση των αντιδράσεων των πολιτών ώστε να μην υπάρξουν “ανεπιθύμητες” ανατροπές.

Το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα, με τους πρωταγωνιστές και τους κομπάρσους του, πάει πακέτο και ως πακέτο πρέπει να ανατραπεί και θα ανατραπεί!

Στο χέρι μας είναι να το επιτύχουμε, ανατρέποντας και εμείς τις αναστολές και τις φοβίες μας.

Όσοι φοβούνται χάνονται!

Η εποχή που ζούμε η τόλμη αποτελεί την πιο πολύτιμη αρετή!

Π.Λ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή