Μη τρελαθούμε…. Ο καθένας τις ευθύνες του… Reviewed by Momizat on . Toυ Ηλία Καραμάνου Θα μπορούσε να ονομαστεί θράσος ή ίσως να είναι όντως "μαγκιά" ή μπορεί να είναι μια ακόμη αυταπάτη, μπορεί να είναι πράγματι η διέξοδος στο Toυ Ηλία Καραμάνου Θα μπορούσε να ονομαστεί θράσος ή ίσως να είναι όντως "μαγκιά" ή μπορεί να είναι μια ακόμη αυταπάτη, μπορεί να είναι πράγματι η διέξοδος στο Rating: 0

Μη τρελαθούμε…. Ο καθένας τις ευθύνες του…

Μη τρελαθούμε…. Ο καθένας τις ευθύνες του…

Toυ Ηλία Καραμάνου

Θα μπορούσε να ονομαστεί θράσος ή ίσως να είναι όντως “μαγκιά” ή μπορεί να είναι μια ακόμη αυταπάτη, μπορεί να είναι πράγματι η διέξοδος στο αδιέξοδο που κάποιοι μας οδήγησαν ή η “Ιθάκη” να συνεχίσει “να υπάρχει…” στη μυθολογία… και να μας μείνει μόνο το Καστελόριζο…

Υπομονή… θα δείξει.
Ίσως νωρίτερα από ότι πιστεύουμε..
Όμως υπάρχουν όρια,
υπάρχει μνήμη και πρέπει να τα σεβαστείτε.
Όλοι σας.

Δεν γίνεται να ξεχάσουμε το περίφημο:
“Θα καταργήσουμε το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο”.

Δεν γίνεται να ξεχάσουμε το σκίσιμο του δεύτερου μνημονίου που υπέγραψε η Ν.Δ. με Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ με Βενιζέλο και που “με πολύ μεγάλο πάθος και ζήλο” υπηρέτησε και εφάρμοσε σαν υπουργός τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το σκίσιμο, από τον Σαμαρά του πρώτου μνημονίου που το υπέγραψαν το ΠΑΣΟΚ με Παπανδρέου και μαζί με τη ΝΔ.

Δεν γίνεται να ξεχάσουμε τον Σαμαρά που κάθε μέρα έσκιζε και από ένα μνημόνιο και στη θέση του πρότεινε ένα “Ζάππειο”…

Και μην ξεχάσουμε το βασικότερο όλων.
Ότι πριν από το 2010 υπήρξε ένας άλλος γόνος “γνωστής πολιτικής οικογένειας” ο Κώστας Καραμανλής, που παρέλαβε έλλειμμα 15δισ νομίζω και σε τρία χρόνια το έκανε 120δις.

Να μην ξεχάσουμε, νομίζω ήταν επί υπουργίας Αλογοσκουφη η πρώτη σκέψη και κουβέντα για το ΔΝΤ.

Που θέλω να καταλήξω.
Όλα αυτά που ανέφερα νομίζω πως έγιναν πολύ πριν από το 2015 και με άλλους κυβερνήτες, που σήμερα έχουν το θράσος να μιλάνε… και να κουνάνε το δάχτυλο…

Θα πείτε όμως, η “μαγκιά” μας στοίχισε 80δις παραπάνω και εποπτεία άλλα δέκα και …χρόνια.

Ναι, αυτό το καταλαβαίνω, αλλά μην προκαλείτε και σταματήστε να είστε το ίδιο θρασείς με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, κύριοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Βλέπεις αυτό το “καθημερινό παζάρι” δηλώσεων και ανακοινώσεων (“παζάρι” λέμε στο χωριό μου τη λαϊκή του Σαββάτου), τα ακούς και η πίεση “χτυπάει κόκκινο”.

Δηλαδή ο Κυριάκος υπέγραψε τις απολύσεις και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Βενιζέλος, ο Στουρναρας και ο Σαμαράς τάισαν τις τράπεζες με 50δις και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Μην τρελαθούμε….
Ο καθένας τις ευθύνες του…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή