“Μια Αγελάδα στο Παρίσι” στον δημοτικό κινηματογράφο Reviewed by Momizat on . Από την Πέμπτη θα προβάλλεται στην αίθουσα  του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία "Μια Αγελάδα στο Παρίσι" Κωμωδία 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια Από την Πέμπτη θα προβάλλεται στην αίθουσα  του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία "Μια Αγελάδα στο Παρίσι" Κωμωδία 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια Rating: 0

“Μια Αγελάδα στο Παρίσι” στον δημοτικό κινηματογράφο

“Μια Αγελάδα στο Παρίσι” στον δημοτικό κινηματογράφο

Από την Πέμπτη θα προβάλλεται στην αίθουσα  του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία “Μια Αγελάδα στο Παρίσι”
Κωμωδία 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 92′
Ετοιμαστείτε για ένα αναπάντεχο, διασκεδαστικό και τρυφερό ταξίδι στη Γαλλία του σήμερα με συνοδοιπόρους έναν καλόψυχο αγρότη και την εκφραστική του αγελάδα.

"Μια Αγελάδα στο Παρίσι" στον δημοτικό κινηματογράφο

Ο Mohamed Hamidi σκηνοθετεί ένα καλοστημένο, χιουμοριστικό και συγκινητικό road movie σπαρμένo με καταλυτικές συναντήσεις μεταξύ αγνώστων. Η ταινία διηγείται μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία μέσα από φαινομενικά ανάλαφρες καταστάσεις που συμπυκνώνουν εύστοχα επίκαιρα και διαχρονικά μηνύματα για τη διαφορετικότητα, την αποδοχή, τη μοναξιά, την αγάπη και την αλληλεγγύη. Ο πρωτοεμφανιζόμενος πρωταγωνιστής, Fatsah Bouyahmed, κλέβει την παράσταση από όλους, με εξαίρεση την καφέ τετράποδη καλλονή που τον συνοδεύει.
Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μοχάμεντ Χαμιντί με τους: Φατσά Μπουγιαμέντ, Λαμπέρ Γουίλσον, Ζαμέλ Ντεμπούζ
Ώρες προβολών καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 20.00 & 22.15
Σήμερα Πέμπτη μια προβολή στις 22.15, και την Κυριακή μια προβολή, στις 20.00.
Γενική είσοδος 5 ευρώ, φοιτητικά –μαθητικά -ανέργων 4 ευρώ
Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20090, http://cine-mylos.blogspot.com
facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή