Μια ακόμη όμορφη διαδρομή που μπορεί να προβληθεί Reviewed by Momizat on . Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφθηκαν την Τετάρτη 9-10-2013, τα μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ορεινού Οδικού Άξονα Τρίκαλα – Άρτα, κ. Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφθηκαν την Τετάρτη 9-10-2013, τα μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ορεινού Οδικού Άξονα Τρίκαλα – Άρτα, κ. Rating: 0

Μια ακόμη όμορφη διαδρομή που μπορεί να προβληθεί

Μια ακόμη όμορφη διαδρομή που μπορεί να προβληθεί

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφθηκαν την Τετάρτη 9-10-2013, τα μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ορεινού Οδικού Άξονα Τρίκαλα – Άρτα, κ. Νίκος Ζαμπάκας, Γιώργος Κούτσικος, Βάιος Τεντολούρης, Γιώργος Κρομμύδας και Χρήστος Μπλουγούρας.

Κύριο θέμα συζήτησης, η προσπάθεια που κάνουν τα μέλη της Ομοσπονδίας να αναδειχθεί ο άξονας από τον Άγιο Κωνσταντίνο μέχρι τα σύνορα με την Άρτα σε τουριστική διαδρομή, να προβληθεί, να διαφημιστεί, να αναδειχθούν οι φυσικές ομορφιές της περιοχής, ώστε ο επισκέπτης ανά την Ελλάδα που θα επισκεφθεί το Νομό Τρικάλων, να γνωρίζει αυτή τη διαδρομή, τα χωριά που περιλαμβάνονται σε αυτή την διαδρομή και τι αξίζει να δει ο επισκέπτης.

Ο κ. Μιχαλάκης από την πλευρά του τόνισε ότι θα υπάρχει στενή συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων με την Ομοσπονδία και με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, ώστε να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες ώστε να διαφημιστεί ακόμη περισσότερο η περιοχή και οι φυσικές της ομορφιές.

(Από την ΠΕ Τρικάλων)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή