Μια Αμερικάνα στα Τρίκαλα 2011 Reviewed by Momizat on . Η ανακοίνωση της ομάδας: Ο σύλλογός μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με την Κένταλ Έιερς (Kendall Ayers).Η 22χρονη Αμερικανίδα που αγωνίζεται στη Η ανακοίνωση της ομάδας: Ο σύλλογός μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με την Κένταλ Έιερς (Kendall Ayers).Η 22χρονη Αμερικανίδα που αγωνίζεται στη Rating: 0

Μια Αμερικάνα στα Τρίκαλα 2011

Μια Αμερικάνα στα Τρίκαλα 2011

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο σύλλογός μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με την Κένταλ Έιερς (Kendall Ayers).Η 22χρονη Αμερικανίδα που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χάφ,θα ενισχύσει την ομάδα μας για τα επόμενα δυο χρόνια.

Παράλληλα θα φοιτήσει στο μεταπτυχιακό προγραμμα “European master in Sport and exercise psychology” της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η Κένταλ Έιερς γεννήθηκε στο Ώστιν του Τέξας το 1995.Έπαιξε ποδόσφαιρο για τέσσερα χρόνια στο Bastrop High School.

Στη συνέχεια(2013-2014) αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του NJCAA women’s soccer των ΗΠΑ,με την ομάδα του Cisco College. Το 2015 και το 2016 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του NCAA women’s soccer των ΗΠΑ,με την ομάδα του Louisiana Tech University.

Είναι κάτοχος πτυχίου Κοινωνιολογίας.

Καλωσορίζουμε την Κενταλ στην Ελλάδα και στα Τρίκαλα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή