Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό! Reviewed by Momizat on . Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού «85 χρόνια δίνουμε Παλμό»  ... στην προσωπικότητα ... στην ομαδική ζωή ... στη φύση ... στον τόπο ... στην πρωτοβουλία ... στη σκέψη .. Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού «85 χρόνια δίνουμε Παλμό»  ... στην προσωπικότητα ... στην ομαδική ζωή ... στη φύση ... στον τόπο ... στην πρωτοβουλία ... στη σκέψη .. Rating: 0

Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό!

Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό!

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

«85 χρόνια δίνουμε Παλμό»

 … στην προσωπικότητα
… στην ομαδική ζωή
… στη φύση
… στον τόπο
… στην πρωτοβουλία
… στη σκέψη
… στην άποψη
… στην κίνηση
… στο διαφορετικό

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Τμήμα Τρικάλων, θα διοργανώσει μια μεγάλη δράση, σε συνεργασία με το Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Παιδιά και οι νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό.

Η δράση  θα πραγματοποιηθεί από τις 10:30 έως τις 13:00 στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Κεντρική Πλατεία) Τρικάλων .

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων.

Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.

Τοπ. Έφορος: Μιράντα Μπαρτσίρη

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου: 6976681176  (Γιόλα Μπαρτσίρη)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή