Μια βόλτα με τα άλογα Reviewed by Momizat on . Φθινοπωρινή εξόρμηση έκανε την περασμένη Κυριακή ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων Βουκεφάλας. Αφετηρία ήταν το γήπεδο ποδοσφαίρου των Μ. Καλυβίων και προορισμός το Φ Φθινοπωρινή εξόρμηση έκανε την περασμένη Κυριακή ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων Βουκεφάλας. Αφετηρία ήταν το γήπεδο ποδοσφαίρου των Μ. Καλυβίων και προορισμός το Φ Rating: 0

Μια βόλτα με τα άλογα

Μια βόλτα με τα άλογα

Φθινοπωρινή εξόρμηση έκανε την περασμένη Κυριακή ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων Βουκεφάλας. Αφετηρία ήταν το γήπεδο ποδοσφαίρου των Μ. Καλυβίων και προορισμός το Φανάρι Μαγούλας όπου μεγάλοι και μικροί ήρθαν στην πλατεία του χωριού για να φωτογραφηθούν με τα άλογα. Μάλιστα ένας ηλικιωμένος, όταν ρωτήθηκε πόσο ετών είναι είπε ,”τώρα είμαι 18”!

Κοντά στις 3 μ.μ. η επιστροφή με κατάληξη στον στάβλο του Μίλτου Κρανιά (πρόεδρος Ι.Σ) για ένα τσίπουρο, έτσι για την ξεκούραση και συζήτηση για την επόμενη εξόρμηση που θα είναι, πιθανόν την ερχόμενη Κυριακή με επιλογή διαδρομής την Πέμπτη όπως πάντα στα γραφεία του Ι.Σ στην οδό Καλαμπάκας (21.00-23.00).

aloga3aloga2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή