Μια ζωή “ταγμένος να δίνει μάχες” ο Γιώργος Παπασίμος Reviewed by Momizat on . Δεν σταματά να αγωνίζεται. Ανήσυχο πνεύμα, ιδεολογικά καταρτισμένο, ταγμένος στην υπηρεσία των ιδεωδών της δημοκρατίας, της προόδου, της προκοπής. Ο Γιώργος Παπ Δεν σταματά να αγωνίζεται. Ανήσυχο πνεύμα, ιδεολογικά καταρτισμένο, ταγμένος στην υπηρεσία των ιδεωδών της δημοκρατίας, της προόδου, της προκοπής. Ο Γιώργος Παπ Rating: 0

Μια ζωή “ταγμένος να δίνει μάχες” ο Γιώργος Παπασίμος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δεν σταματά να αγωνίζεται. Ανήσυχο πνεύμα, ιδεολογικά καταρτισμένο, ταγμένος στην υπηρεσία των ιδεωδών της δημοκρατίας, της προόδου, της προκοπής. Ο Γιώργος Παπασίμος μετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Τρικάλων και δηλώνει έτοιμος: «Ο αγώνας για τον νομό μας, είναι συνεχής, ασταμάτητος. Μαζί με την ελπίδα για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, παλεύουμε για την αλλαγή των δεδομένων στον νομό μας».
Ο Γιώργος Παπασίμος,, μέσω της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ (ανήκει στην πολιτική κίνηση ΠΡΑΤΤΩ με επικεφαλής τον Νίκο Κοτζιά), δίνει το στίγμα της συνεχούς προσπάθειας για έναν νομό που θα μπορεί να αντιμετωπίζει με θετικό πρόσημο τη νέα πραγματικότητα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή