Μια παλιά ιστορία Reviewed by Momizat on . Με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στη Λάρισα συναντήθηκε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας . Την Έλενα Κουντουρά και τον Θανάση Μεριβάκη τους συνδέει φιλία από παλιά Με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στη Λάρισα συναντήθηκε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας . Την Έλενα Κουντουρά και τον Θανάση Μεριβάκη τους συνδέει φιλία από παλιά Rating: 0

Μια παλιά ιστορία

Μια παλιά ιστορία

Με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στη Λάρισα συναντήθηκε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας . Την Έλενα Κουντουρά και τον Θανάση Μεριβάκη τους συνδέει φιλία από παλιά. Οι κομματικοί δρόμοι τους χώρισαν , η Έλενα πήγε με τον Πάνο , ο Θανάσης Μεριβάκης Νέα Δημοκρατία και ξερό ψωμί.
Όμως οι  παλιές φιλίες μένουν για πάντα .

Σχόλια (3)

 • Mousa

  Οι τρείς σωματοφυλακες είναι δίπλα στην ωραία Έλενα: από πίσω ο Σιμορελης με τον Παρθενη τον Διοικητή του ΓΝΤ και πλάι ο πληθωρικος Δήμαρχος Μεριβακης.
  Καιει καρδιές ακόμα η Έλενα αν και τις ξεχασε τις πασαρελες η παρουσία της ανασταινει και νεκρό!
  Τον Καμμενο δεν ξέρω αν τον ακολουθήσει για πολύ!
  Όταν χαθεί η εξουσία, πέφτουν τα φώτα κι η Έλενα δεν είναι για τα πολιτικά σκοταδια.

  Απάντηση
 • ΜΠΥΡΕΣ

  Αφοϋ δεν έφαγε καμιά μπύρα στο κεφάλι η υπουργός από τον χωριάταρο τον Μεριβάκη πάλι καλά.Αλλά θα την προστάτευε ο Παρθένης που έχει περάσει από όλα τα κόμματα!!!!!

  Απάντηση
 • Εντελα μαγκεν ντε Βοτανικ

  Τί είναι η Έλενα Κουντουρα να φάει μπυρες στο κεφάλι; …ο Αναγνωστου μαζί με το Μπαγιωτη που τα έκαναν γαργαρα τα μπυρομπουγελωματα σε ουζερι;
  Τις Κύριες τις τιμά ο Μεριβακης !

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή