Μια πρωτοβουλία αγάπης για τα παιδιά από την Πράσινη Κιβωτό Reviewed by Momizat on .  Με σύνθημα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» η εθελοντική οργάνωση «Πράσινη Κιβωτός», σε συνεργασία με τους Δήμους Τρικκαίων και Καλαμπάκας προγραμματίζει για το  Με σύνθημα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» η εθελοντική οργάνωση «Πράσινη Κιβωτός», σε συνεργασία με τους Δήμους Τρικκαίων και Καλαμπάκας προγραμματίζει για το Rating: 0

Μια πρωτοβουλία αγάπης για τα παιδιά από την Πράσινη Κιβωτό

Μια πρωτοβουλία αγάπης για τα παιδιά από την Πράσινη Κιβωτό

 Με σύνθημα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» η εθελοντική οργάνωση «Πράσινη Κιβωτός», σε συνεργασία με τους Δήμους Τρικκαίων και Καλαμπάκας προγραμματίζει για το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, τη συγκέντρωση παιδικών παιχνιδιών, παραμυθιών και διηγημάτων καθώς και σχολικών βοηθημάτων για παιδιά συμπολιτών μας που οι οικογένειές τους έχουν δυσχέρεια να τα προμηθευτούν.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει αντίστοιχα στα περίπτερα που θα στηθούν μπροστά από τα Δημαρχεία Τρικκαίων και Καλαμπάκας και θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί μέχρι στις 2 το μεσημέρι. Τα προσκομιζόμενα είδη μπορεί να είναι καινούργια ή σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση.

Καλούνται οι συμπολίτες μας που θέλουν και μπορούν να συνδράμουν την πρωτοβουλία γιατί «Όλοι Μαζί Μπορούμε», εν όψει των Χριστουγέννων,να στηρίξουμε αυτή την κίνηση αγάπης για τα παιδιά.

Την δραστηριότητα, στηρίζει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο οποίος και θα την προβάλει στο πλαίσιο της δράσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή