Μια συνάντηση με παρελθόν Reviewed by Momizat on . Η ώρα της συνάντησης  ήταν η 21η του Σαββάτου 19/7/2014, στον Βοτανικό Κήπο της Οιχαλίας... Ήταν δηλαδή, την στιγμή που μια τοπική καταιγίδα «έπνιξε» τα πάντα. Η ώρα της συνάντησης  ήταν η 21η του Σαββάτου 19/7/2014, στον Βοτανικό Κήπο της Οιχαλίας... Ήταν δηλαδή, την στιγμή που μια τοπική καταιγίδα «έπνιξε» τα πάντα. Rating: 0

Μια συνάντηση με παρελθόν

Μια συνάντηση με παρελθόν

Η ώρα της συνάντησης  ήταν η 21η του Σαββάτου 19/7/2014, στον Βοτανικό Κήπο της Οιχαλίας… Ήταν δηλαδή, την στιγμή που μια τοπική καταιγίδα «έπνιξε» τα πάντα.

 

Η θέληση όμως των περισσότερων αψήφησε τις απειλές του καιρού και έφτασαν στον τόπο του ραντεβού ακόμα και με ομπρέλες (αλλά και από πολύ μακριά) προκειμένου να ξανασμίξουν μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

Είχαν αποχαιρετιστεί ως μαθητιώσα νεολαία και ξαναβρέθηκαν με γκρίζα μαλλιά, άλλοι με καθόλου μαλλιά και μερικοί ως παππούδες ή και γιαγιάδες.

 

Συμμαθήτριες και συμμαθητές, συναντήθηκαν 39 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους, από το Εξατάξιο Γυμνάσιο (και όχι Λύκειο) των εκπαιδευτηρίων Τρικάλων «Γ.Τσιλιμίγκα – Θ.Βενδίτσα», αφενός για να τα πουν (και είχαν πολλά, μετά από τόσα χρόνια) και αφετέρου να προετοιμάσουν καλύτερα την συνάντηση της 40ετίας τους.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

Εφόσον τα είπαν, έφαγαν νόστιμο κεμπάπ, ήπιαν τα γευστικά και βιολογικά κρασιά που ήταν κέρασμα του οικοδεσπότη και χόρεψαν. Εξέλεξαν τριμελή επιτροπή που θα προετοιμάσει την επόμενη συνάντηση που θα γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2015 στο Φρούριο Τρικάλων.

SONY DSC

Στην φωτογραφία διακρίνονται, καθήμενοι από αριστερά: Δημήτρης Στάμου, Νίκος Παδιώτης, Κώστας Μπακοβασίλης, Παναγιώτης Παπανικολάου, Βαγγέλης Παραπραστανίτης, Θανάσης Πουλιανίτης. Όρθιοι από αριστερά: Θοδωρής Καλιάγρας, Θοδωρής Μπίχτας, Χάϊδω Γερομίχο, Σοφία Τολίδου, Νικολέττα Λυγάτσικα, Λίτσα Μπούρα, Ασπασία Σταμπέρνα, Στέλλα Τσαπάλα, Μαρία Ρίζου, Βάσω Γώγου.

(Βοτανικός Κήπος Οιχαλίας, Σάββατο 19 Ιουλίου 2014).

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή