Μια Τσικνοπέμπτη «μέσα» Reviewed by Momizat on . Όταν κανείς φέρνει στο μυαλό του μια φυλακή, δε μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να υπάρχει ένα μικρό κομμάτι  που κάνει τις δικές του προσπάθειες να κρατηθεί δια Όταν κανείς φέρνει στο μυαλό του μια φυλακή, δε μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να υπάρχει ένα μικρό κομμάτι  που κάνει τις δικές του προσπάθειες να κρατηθεί δια Rating: 0

Μια Τσικνοπέμπτη «μέσα»

Μια Τσικνοπέμπτη «μέσα»

Όταν κανείς φέρνει στο μυαλό του μια φυλακή, δε μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να υπάρχει ένα μικρό κομμάτι  που κάνει τις δικές του προσπάθειες να κρατηθεί διαφορετικό, προβάλλοντας τις δικές του αντιστάσεις σε ό,τι μπορεί να φέρνει ο εγκλεισμός. Εχει κοινές δράσεις με άλλα σχολεία και δίκτυα, τις καλές αλλά και καλές στιγμές του, την ένταση αλλά και την ηρεμία, τις λύπες  αλλά και τις χαρές.

Κάποιες δε μέρες υπάρχει και η διασκέδαση. Ισως να μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με το μικρό «γαλατικό χωριό».

Η φετινή Τσικνοπέμπτη συνέπεσε με τη λήξη του Α΄ τετράμηνου και την επίδοση των αξιολογήσεων. Ο σύλλογος διδασκόντων, χάρη στη στήριξη και την προσφορά της Φυλακής που πρόσφερε ένα πλούσιο μπουφέ, συνδύασε αυτά τα δύο με εξαιρετική επιτυχία.

Περίσσεψε η χαρά κι η συγκίνηση. Μια μεγάλη παρέα πέρασε  μερικές ώρες με πολύ κέφι και χορό με ευχές να βρεθεί ο καθένας το συντομότερο κοντά στους δικούς του.

Για όσα ζήσαμε και μοιραστήκαμε, ένα «ευχαριστώ» στους συναδέλφους  και τη Διεύθυνση της Φυλακής είναι το ελάχιστο που θα μπορούσα να πω.

 

Εφη Χατζημάνου

Διευθύντρια
sde6 sde1 sde2 sde3 sde4 sde5

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή