Μια υπέροχη βραδυά με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου Reviewed by Momizat on .     Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, έχοντας δημιουργήσει και τραγουδήσει κομμάτια από τα οποία απορρέουν εικόνες, μηνύματα και ιστορίες που αγγίζουν το κο     Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, έχοντας δημιουργήσει και τραγουδήσει κομμάτια από τα οποία απορρέουν εικόνες, μηνύματα και ιστορίες που αγγίζουν το κο Rating: 0

Μια υπέροχη βραδυά με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου

papakonstantinoy

 

 

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, έχοντας δημιουργήσει και τραγουδήσει κομμάτια από τα οποία απορρέουν εικόνες, μηνύματα και ιστορίες που αγγίζουν το κοινό του, είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους καλλιτέχνες στο χώρο του. Το απέδειξε για μια ακομη φορά στο Σαραντάπορο όπου άφησε τις καλυτερες εντυπώσεις .
 Ξεκίνησε με ήπιους τόνους και σιγά σιγά άρχισε να κορυφώνεται ώσπου ξεσήκωσε τον κόσμο, οι αντιδράσεις του οποίου συχνά σε έκαναν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε rock συναυλία. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου δημιούργησε για μια ακόμη φορά ένα ζεστό κλίμα στο κοινό του το οποίο τον αγκάλιασε όσο πιο θερμά και παθιασμένα μπορούσε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή