Μια φορά κι έναν Σεπτέμβρη… στο Μεγαλοχώρι Reviewed by Momizat on . Εντυπωσίασε και πάλι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου. Με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς για όλοα του τα τμήματα, διοργάνωσε μια ξεχωριστή γιορτή. Τα πα Εντυπωσίασε και πάλι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου. Με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς για όλοα του τα τμήματα, διοργάνωσε μια ξεχωριστή γιορτή. Τα πα Rating: 0

Μια φορά κι έναν Σεπτέμβρη… στο Μεγαλοχώρι

Μια φορά κι έναν Σεπτέμβρη… στο Μεγαλοχώρι

Εντυπωσίασε και πάλι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου. Με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς για όλοα του τα τμήματα, διοργάνωσε μια ξεχωριστή γιορτή. Τα παιδιά που παρακολουθούν τα τμήματα του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και έπαιξαν, χόρεψαν, μουτζουρώθηκαν, ζωγράφισαν, γέλασαν, τραγούδησαν, διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Μια διαφορετική γιορτή έναρξης, μια ακόμη σαφής απόδειξη ότι ο Σύλλογος αποτελεί πνεύμονα πολιτισμού, όχι μόνο για το χωριό, αλλά και για ολοκληρη την περιοχή. Κι αυτό γιατί κατορθώνει να συγκεντρώσει τους μικρούς και τις μικρές κατοίκους του χωριού σε δραστηριότητες απλές, αγνές, με έμφαση στον πολιτισμό και στην ουσιαστική ψυχαγωγία.

Φέτος, δε, ο Σύλλογος επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα προχωρήσει:

1. Στη συνέχιση των Χορευτικών τμημάτων όλων των ηλικιών, με εκμάθηση παραδοσιακών και σύγχρονων χορών με χοροδιδασκάλους τον κο Γαλάνη Βασίλη την κα Γκουγκαρά Λένα και την κα Χούτου Φωτεινή.
2. Στη συνέχιση των Θεατρικών τμημάτων για παιδιά, με εμψυχώτριες την κα Γκουγκαρά Βάσω και την κα. Τζέλη Μαρία.
3. Στη δημιουργία τμημάτων ζωγραφικής με την κα Αδάμου Μαρία
4. Στη δημιουργία τμημάτων φωτογραφίας με τον κ. Καλλιάρα Θανάση
5. Στην ίδρυση της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας με προπονητή τον κο Βατή Στράτο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ στα τηλέφωνα που ακολουθούν καθώς και το Σάββατο στο Δημαρχείο από 12.00 το μεσημέρι έως στις 14.00 μ.μ.

Χορός: 6979930905, θέατρο και φωτογραφία: 6989466400, ζωγραφική: 6989414324, ποδόσφαιρο: 6981921369
ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 5 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ για τα Χορευτικά, 10 ΕΥΡΩ/ ΜΗΝΑ για το Ποδόσφαιρο.
ΔΩΡΕΑΝ η συμμετοχή στα θεατρικά τμήματα των ανηλίκων, ΔΩΡΕΑΝ η συμμετοχή στα μαθήματα Ζωγραφικής και Φωτογραφίας!
Οι πρόβες των χορευτικών παιδικών τμημάτων, ξεκινούν το ΣΑΒΒΑΤΟ στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα χορού, των γραφείων του Πολιτιστικού Συλλόγο Μεγαλοχωρίου, στο πρώην Δημαρχείο Μεγαλοχωρίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή