"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε  στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων) στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, για όλους τους περιθαλπόμενους του ιδρύματος χαρίζοντας τους λίγες στιγμές χαράς και ξενοιασιάς, με την ευκαιρία των Άγιων ημερών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο Πρόεδρος του Παραρτήματος και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας Παναγιώτης Ραχιώτης , ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Βασίλης Αναγνωστόπουλος,  ο Διοικητής του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης, , ο πρώην Πρόεδρος του παραρτήματος Ιωάννης Ρεντζιάς κ.α.

Βέβαια το παρόν έδωσαν η διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι του ιδρύματος, συγγενείς και φίλοι των περιθαλπόμενων και όλη σχεδόν η κοινωνία του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου, που έχει την έδρα του το παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων.

Στον χαιρετισμό του ο κ Παναγιώτης Ραχιώτης αναφέρθηκε στην “ανάσχεση του ανθρώπινου πόνου” και στη μεγάλη συμβολή των εργαζομένων στο Θεραπευτήριο τονίζοντας μεταξύ άλλων : 

<<Το Παράρτημά μας με τους πάνω από 90 περιθαλπόμενους που σήμερα φιλοξενεί, αποτελεί μία μικρή εστία ανάσχεσης του ανθρώπινου πόνου εντός του Νομού. Επιπλέον, 60 περίπου αιτήσεις ενδιαφερομένων αναμένουν την εισαγωγή τους στο Θεραπευτήριο Τρικάλων και δεν μπορούν σήμερα να εξυπηρετηθούν,  γεγονός που περίτρανα αποδεικνύει την αναγκαιότητα ύπαρξης περισσότερων τέτοιων δημόσιων δομών Κοινωνικής Φροντίδας, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης.

Οι 50 περίπου εργαζόμενοι του Ιδρύματος και οι ελάχιστοι εθελοντές του, δίνουν στην  συντριπτική τους πλειοψηφία τον καλύτερο εαυτό τους στο λειτούργημα που με επιτυχία επιτελούν μέσα στο χώρο του Θεραπευτηρίου>>.

Στη συνέχεια παιδικές χορωδίες τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, παιδικά χορευτικά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, προσφέροντας χαρά στους ηλικιωμένους και νεώτερους τροφίμους του παραρτήματος ΑΜΕΑ και προσφέρθηκαν σε όλους τους καλεσμένους κουραμπιέδες, μελομακάρονα και αναψυκτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης