Μια ώρα μετά τη βροχή (ή, η αδιαφορία συνεχίζεται) Reviewed by Momizat on . Β` Ανοιχτή επιστολή προς όλους, από το Δέλτα Καλαμπάκας, Τρίκαλα [gallery ids="5548,5550,5551"] Δέλτα Καλαμπάκας ή Εθνική οδός Καλαμπάκας αν προτιμάτε.   Βορειο Β` Ανοιχτή επιστολή προς όλους, από το Δέλτα Καλαμπάκας, Τρίκαλα [gallery ids="5548,5550,5551"] Δέλτα Καλαμπάκας ή Εθνική οδός Καλαμπάκας αν προτιμάτε.   Βορειο Rating: 0

Μια ώρα μετά τη βροχή (ή, η αδιαφορία συνεχίζεται)

Μια ώρα μετά τη βροχή (ή, η αδιαφορία συνεχίζεται)

Β` Ανοιχτή επιστολή προς όλους, από το Δέλτα Καλαμπάκας, Τρίκαλα

Δέλτα Καλαμπάκας ή Εθνική οδός Καλαμπάκας αν προτιμάτε.   Βορειοδυτική είσοδος με άλλα λόγια στην γενέτειρα του Ασκληπιού με την οδό Καλαμπάκας, να πούμε πως συμμορφώνεται. Στο Δέλτα η κατάσταση παραμένει η ίδια. Μετά από μια δυνατή βροχή μισής ώρας, όπως σήμερα στις 17.00 η ώρα του 12-11-2013 πλημμύρισαν όλα.

Στο αρχείο του γράφοντα υπάρχει φωτογραφικό υλικό από διάφορες θεομηνίες που κατά καιρούς μας πλήττουν και όχι μόνο τα όμβρια του δρόμου αλλά και θεόρατα δέντρα που εκτός του γιγαντιαίου ύψος τους που προξενούν ίλιγγο σαν τα κοιτάξεις έχουμε και τα φύλλα τους που φράζουν το μοναδικό φρεάτιο και τα λούκια των σπιτιών. Σήμερα λοιπόν είχαμε επανάληψη με το ίδιο πρόβλημα. Γνωστό σε όλους τους δημάρχους δυο δεκαετιών τώρα. Είναι πολύ δύσκολο όσο και άσχημο να είσαι δημότης-φορολογούμενος πολίτης, να εμπιστεύεσαι πρόσωπα και τελικά να πέφτεις εκλογικό θύμα και να σε δουλεύουν. Από κάτι τέτοιες μικρολεπτομέρειες το κακό γίνεται μεγάλο, όπως έγινε σήμερα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Για της βροχής το ανάγνωσμα δεν χρειάζεται περισσότερη φωτογράφιση, απλά επισημαίνεται η αδιαφορία ή η ασχετοσύνη υπεύθυνου αντιδημάρχου με τον οποίο ο γράφων ήρθε σε επαφή και «ζωντανή» και τηλεφωνική αρκετές φορές, αλλά δυστυχώς, δεν καταδέχτηκε να απαντήσει έστω και αρνητικά. Και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος. Στην Ελλάδα των τζακιών –έτσι τη φτιάξανε- πρώτα συμβαίνει το τραγικό και μετά ενδιαφέρονται. Εδώ φαίνεται και το τριτοκοσμικό επίπεδο ανθρώπων που οι δημότες επέλεξαν για τη λύση των προβλημάτων τους. Η δε παράκλησης του γράφοντα που αφορούσε το θεόρατο και επικίνδυνο δέντρο έπεσε σε κωφών αυτιά.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή