Μια 11αδα του ΑΟΤ με μόνο ντόπιους παίκτες Reviewed by Momizat on . Ο Α Ο Τρίκαλα της περιόδου 1979-80. Μια 11αδα της ομάδας με μόνο Τρικαλινούς και παίκτες από γειτονικά χωριά . Φυσικά εκείνες τις εποχές το γήπεδο ήταν κατάμεστ Ο Α Ο Τρίκαλα της περιόδου 1979-80. Μια 11αδα της ομάδας με μόνο Τρικαλινούς και παίκτες από γειτονικά χωριά . Φυσικά εκείνες τις εποχές το γήπεδο ήταν κατάμεστ Rating: 0

Μια 11αδα του ΑΟΤ με μόνο ντόπιους παίκτες

Μια 11αδα του ΑΟΤ με μόνο ντόπιους παίκτες

Ο Α Ο Τρίκαλα της περιόδου 1979-80. Μια 11αδα της ομάδας με μόνο Τρικαλινούς και παίκτες από γειτονικά χωριά . Φυσικά εκείνες τις εποχές το γήπεδο ήταν κατάμεστο με όποιον αντίπαλο και να παίζανε τα Τρίκαλα.

Στην φωτό πάνω από αριστερά: Mαρδάνης-Κωστούλας-Πάτρας-Παραπραστανίτης-Παπαευθυμίου-Μπακάλης  . Κάτω από αριστερά: Παπαγεωργίου, Λαγάρας, Μπατάλας, Μαντέλας, Μπουκουβάλας.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι από εκείνη την περίοδο και μετά όλα άλλαξαν καθώς οι Εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου μετατράπηκαν σε επαγγελματικές και σιγά σιγά οι ομάδες ειδικά της επαρχίας έχασαν το τοπικό τους ποδοσφαιρικό στοιχείο αφού μέχρι τότε η δύναμη τους ήταν οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές δεδομένου ότι αυτοί στήριζαν τα σωματεία των περιοχών τους.

trikalasportiva.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή