Μικέλης : «Θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα» Reviewed by Momizat on .   Ο Μικέλης Χατζηγάκης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Διάλογος» ξεκαθάρισε ότι η ενίσχυση και η αναβάθμιση των Τρικάλων είναι η προτεραιότητα της ζωής του   Ο Μικέλης Χατζηγάκης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Διάλογος» ξεκαθάρισε ότι η ενίσχυση και η αναβάθμιση των Τρικάλων είναι η προτεραιότητα της ζωής του Rating: 0

Μικέλης : «Θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα»

Μικέλης :  «Θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα»

 

Ο Μικέλης Χατζηγάκης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Διάλογος» ξεκαθάρισε ότι η ενίσχυση και η αναβάθμιση των Τρικάλων είναι η προτεραιότητα της ζωής του, και ότι τα Τρίκαλα δεν πρόκειται να τα εγκαταλείψει ποτέ.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πρώτος και κυριότερος σκοπός της ζωής μου είναι να βοηθήσω τα Τρίκαλα. Τον τόπο που αγαπώ. Πιστεύω στις δυνατότητες των Τρικαλινών και μαζί τους επιθυμώ να συνεργαστώ για να πετύχουμε κάτι καλύτερο για τα Τρίκαλα και για τις επόμενες γενιές. Ονειρεύομαι όταν γεράσω να κοιτάω πίσω περήφανα και να λέω ότι έκανα αυτά τα 1,2,3,… πράγματα για τα Τρίκαλα».

 

Σε μια προσπάθεια να τον γνωρίσουν καλύτερα οι Τρικαλινοί δήλωσε πως η ραχοκοκαλιά της προσωπικότητας του είναι πέντε θεμελιώδεις αξίες τις οποίες έμαθε από τον πατέρα του: ήθος, εντιμότητα, αγάπη για τον άνθρωπο, υπομονή και διαρκής μάθηση.

 

Αναφερόμενος στην πολιτική ιστορία της οικογενείας Χατζηγάκη είπε με νόημα πως: «ο πατέρας μου ξεκίνησε την πολιτική με πολλά ακίνητα και μεγάλη περιούσια και τώρα μένει στο νοίκι, ενώ άλλοι ξεκίνησαν από το νοίκι και σήμερα έχουν δεκάδες ακίνητα και μεγάλες περιούσιες».  

Και συνέχισε «η πολιτική, όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, είναι θέμα αρχών και αξιών. Ο πιο βασικός ρόλος του πολιτικού είναι το παράδειγμα/υπόδειγμα που δίνει στην κοινωνία. Ασπάζομαι την λογική του Αριστοτέλη που έβαζε το ηθικό σκέλος στην καρδία του πολιτικού.

Οι πολίτες θα πρέπει από την μια να σκεφτούν ποιος πολιτικός μπορεί να τους λύσει τα προβλήματα αλλά παράλληλα θα πρέπει να σκεφτούν και ποια πρότυπα θέλουν να έχουν τα παιδιά τους».

Σχόλια (5)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή