Μικέλης Χατζηγάκης: “Αυτό είναι το δίλημμα”: Σταθερότητα ή χάος Reviewed by Momizat on . “Ανεξαρτήτως του πότε θα διεξαχθούν εκλογές – είτε το φθινόπωρο του 2022, είτε του χρόνου το καλοκαίρι – φαίνεται ξεκάθαρα ότι το δίλημμα για την διακυβέρνηση τ “Ανεξαρτήτως του πότε θα διεξαχθούν εκλογές – είτε το φθινόπωρο του 2022, είτε του χρόνου το καλοκαίρι – φαίνεται ξεκάθαρα ότι το δίλημμα για την διακυβέρνηση τ Rating: 0

Μικέλης Χατζηγάκης: “Αυτό είναι το δίλημμα”: Σταθερότητα ή χάος

Μικέλης Χατζηγάκης: “Αυτό είναι το δίλημμα”: Σταθερότητα ή χάος

“Ανεξαρτήτως του πότε θα διεξαχθούν εκλογές – είτε το φθινόπωρο του 2022, είτε του χρόνου το καλοκαίρι – φαίνεται ξεκάθαρα ότι το δίλημμα για την διακυβέρνηση της χώρας είναι σταθερότητα ή χάος.

Έχοντας περάσει από την πανδημία και βρισκόμενοι στο μέσον μιας ενεργειακής κρίσης η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για πειράματα.

Αν λάβουμε υπόψιν, μάλιστα, και τις καμπάνες που χτυπάνε μεγάλοι οίκοι και τράπεζες (πρόσφατα η JP Morgan και η Goldman Sachs) ενόψει επερχόμενης «οικονομικής καταιγίδας» καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα.

Σε αυτή την συγκυρία η χώρα χρειάζεται σοβαρή και στιβαρή διακυβέρνηση. 

Χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση με τους καλύτερους που έχει η χώρα. Οποιαδήποτε μεσοβέζικη λύση που θα εξυπηρετούσε μικροκομματικούς σκοπούς θα έβαζε την χώρα σε περιπέτειες.

Οι Έλληνες πολίτες έχουν την ωριμότητα να κατανοήσουν την κρισιμότητα της κατάστασης και να κάνουν τις σωστές επιλογές”.        

Σχόλια (2)

  • view

    ναι εννοείται οτι έχουμε πια την ωριμότητα μετά από τόσα γεγονότα ! χρηματιστήριο ενέργειας (αισχροκέρδεια τριών -τεσσάρων εταιρειών και ο κυβερνών σφυρίζει αδιάφορα μοιράζοντας επιδόματα ) , ανεργία, καμία ανάπτυξη, νομοσχέδιο -αίσχος για την παιδεία, αστυνομία στα πανεπιστήμια , ισοπέδωση δικαιωμάτων, ακρίβεια, πληθωρισμός, άτομα κομματικά σε θέσεις κλειδιά των οργανισμών ,ανεξάρτητα αν έχουν εμπειρία ή έχουν δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα ,φθάνει που είναι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ κλπ κλπ κλπ. εννοείται οι καλύτεροι όλων των εποχών , οι άριστοι λέμε !!!

    Απάντηση
  • Μαύρη Τσουκνίδα

    Απ΄ότι φαίνεται…..σταθερό χάος! Είτε με Κούλη, είτε με Αλέξη, είτε με Νίκο. Είτε και με τους τρείς, αναλόγως τί εντολές δόθηκαν.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή