Μικέλης Χατζηγάκης: «Η ΝΔ θα καταγράψει μια ιστορική νίκη στις εκλογές» Reviewed by Momizat on . Συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό TV 10 παραχώρησε ο Μικέλης Χατζηγάκης, ο οποίος μίλησε για τις εκλογές στις 7 Ιουλίου και ανέλυσε το αποτέλεσμα Συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό TV 10 παραχώρησε ο Μικέλης Χατζηγάκης, ο οποίος μίλησε για τις εκλογές στις 7 Ιουλίου και ανέλυσε το αποτέλεσμα Rating: 0

Μικέλης Χατζηγάκης: «Η ΝΔ θα καταγράψει μια ιστορική νίκη στις εκλογές»

Μικέλης Χατζηγάκης: «Η ΝΔ θα καταγράψει μια ιστορική νίκη στις εκλογές»

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό TV 10 παραχώρησε ο Μικέλης Χατζηγάκης, ο οποίος μίλησε για τις εκλογές στις 7 Ιουλίου και ανέλυσε το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης τόνισε πως «Το βασικό μήνυμα της Κυριακής είναι ότι αυτή την στιγμή συντελείται μια τεράστια αλλαγή στην κοινωνία. Είναι μια πολιτική αλλαγή, μια αλλαγή ανανέωσηςΑυτό το έπιασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί και ο ίδιος εκφράζει αυτό το καινούργιο πνεύμα. Το πνεύμα του νέου, μορφωμένου και άφθαρτου. Του νέου που δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια, που λέει την αλήθεια και παρουσιάζει στους πολίτες ένας σαφές και εμπεριστατωμένο πρόγραμμα. Για αυτό και οι 9.5% μονάδες διαφορά είναι και μια προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και των ιδεών του και του ύφους του».  

Επίσης, ο Μικέλης Χατζηγάκης έκανε μια εκτίμηση για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών  και υπογράμμισε τους στόχους της ΝΔ. Συγκεκριμένα είπε:

«Η Νέα Δημοκρατία θα καταγράψει μια μεγάλη νίκη σε αυτές τις εκλογές. Αλλά η πραγματικά μεγάλη νίκη της ΝΔ θα είναι όταν καταφέρει να μειώσει την ανεργία και να δημιουργήσει νέες δουλείες για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Η πραγματικά μεγάλη νίκη της ΝΔ θα είναι όταν καταφέρει να δώσει στους συνταξιούχους μια αξιοπρεπή σύνταξη. Θα είναι όταν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας αποκτήσουν ένα καλό εισόδημα. Σε αυτά πρέπει να δώσουμε έμφαση από την πρώτη κιόλας μέρα”.Περιοχή συνημμένων

Σχόλια (1)

 • Δικαιόπολης

  Αγαπητέ Μικέλη καλή η ανάλυση σου για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Αλλά σε ένα σχεδόν μήνα από σήμερα θα γίνουν οι Εθνικές εκλογές, και βέβαια καθώς γνωρίζεις τόσο εσύ όσο και όλοι οι συν-υποφήφιοι σου από όλα τα κόμματα, όλων των κατηγοριών, νέοι μορφωμένοι και μη, ικανοί, ανίκανοι, άσχετοι, καπάτσοι πολυλογάδες των καναλιών κλπ θα ζητήσουν την ψήφο του Ελληνικού Λαού για να τους δώσει την εξουσία να τον κυβερνήσουν, δηλαδή εν ολίγοις να διαχειριστούν τα διαχρονικώς συσσωρευμένα προβλήματα που δημιούργησαν όλοι όσοι κυβέρνησαν τη χώρα μας όλα τα προηγούμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και της δικής παράταξης η οποία φέρει και τη μεγαλύτερη ευθύνη για το διαχρονικά συσσωρευμένο χρέος της χώρας μας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι την επομένη των εκλογών όποια κυβέρνηση και να εκλεγεί, εκτός του ότι θα πρέπει να πληρωθούν οι δόσεις θα έρθει και η εποπτεία των δανειστών. Επίσης γνωρίζεται πολύ καλά ότι βρισκόμαστε στην ΕΕ και στο EURO και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται, επομένως λίγα είναι τα περιθώρια της δράσης σας συνεπώς οι προεκλογικές υποσχέσεις σας δεν έχουν καμιά βάση αλήθειας. Είναι ασύστολα ψευδείς.
  Θα ήθελα ακόμη να σας θυμίσω. Το κόμμα σας δεν ήταν εκείνο που ως πειθήνιο όργανο του ΔΝΤ και των θεσμών προχώρησε σε μειώσεις μισθών και συντάξεων; Μήπως στο κόμμα σας δεν ανήκουν στελέχη που ζήλεψαν τη δόξα του Τόμσεν για τις περικοπές των μισθών και των συντάξεων; Μήπως επί των ημερών της συγκυβέρνησης του κόμματος σας, λόγω των μειώσεων των μισθών και των συντάξεων, -που σήμανε άμεση στέρηση ρευστότητας από την αγορά- δεν έκλεισαν οι ποιο πολλές επιχειρήσεις στην οικονομική ιστορία του νεώτερου Ελληνικού κράτους; Το κόμμα σας που με τις αλόγιστες πολιτικές του μας οδήγησε στο χείλος της χρεωκοπίας το 2009 όταν ο τότε αρχηγός σας-αμίλητος έως σήμερα- δραπέτευσε από το τιμόνι της χώρας. Αλήθεια αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί έγιναν οι εκλογές το Σεπτέμβρη του 2009; Μας χρεοκοπήσατε και τώρα έρχεστε να μας σώσετε. Μήπως δεν καταλάβατε ότι το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης ως κοινωνικοπολιτικού οικοδόμηματος θάφθηκε στις θεσμικές αρχές της συμφωνίας της Λισαβόνας που είναι γερά ποτισμένες από τους κανόνες του νεοφιλελευθερισμού ένα δόγμα που το ασπάζεστε και θέλετε να το εφαρμόσετε για να προσθέσετε επί πλέον δεινά στον Ελληνικό Λαό;
  Ζητάτε την ψήφο του Λαού μας και θα ήθελα να σας ρωτήσω. Έχετε νοιώσει ποτέ τόσο εσείς προσωπικά όσο και τα στελέχη του κόμματος σας τη στέρηση τη φτώχεια και την απόγνωση του ανέργου, και του χαμηλοσυνταξιούχου; Αν έχετε τουλάχιστον μια στάλα ανθρωπιάς, σκεφθείτε ξανά τις πολιτικές σας επιλογές οι οποίες ανήκουν στη σφαίρα του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού ο οποίος αποτελεί τη σύγχρονη βαρβαρότητα τις αρχές και του κανόνες του οποίου προσπαθήστε να μην τις εφαρμόσετε όταν έρθετε, στην εξουσία, τόσο για το καλό των πολιτών όσο και για την ειρηνική συνύπαρξη σας μαζί τους και να έχετε υπόψη σας την παροιμία “Φωνή Λαού οργή Θεού”.. .
  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή