Μικέλης Χατζηγάκης: «Πρώτα τα Τρίκαλα» Reviewed by Momizat on . Θεσμικές επισκέψεις πραγματοποίησε σήμερα ο Μικέλης Χατζηγάκης στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Παρθένη, θ Θεσμικές επισκέψεις πραγματοποίησε σήμερα ο Μικέλης Χατζηγάκης στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Παρθένη, θ Rating: 0

Μικέλης Χατζηγάκης: «Πρώτα τα Τρίκαλα»

Μικέλης Χατζηγάκης: «Πρώτα τα Τρίκαλα»

Θεσμικές επισκέψεις πραγματοποίησε σήμερα ο Μικέλης Χατζηγάκης στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Παρθένη, θέλοντας να τονίσει την ανάγκη ενότητας όλων των Τρικαλινών θεσμικών παραγόντων για την προώθηση ζητημάτων που αφορούν την αναβάθμιση της περιοχή μας.

Με τον πάντοτε καλά ενημερωμένο και δραστήριο Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη είχε μια εγκάρδια και θερμή συνομιλία πάνω σε ζητήματα που αφορούν την πολιτική, την πορεία των έργων του Νομού, και την ευρύτερη ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Παρθένης παρουσίασε με ακρίβεια και λεπτομέρεια τα πεπραγμένα, την λειτουργία και τους μελλοντικούς στόχους του ιδρύματος και συζήτησε με τον Μικέλη Χατζηγάκη τα προβλήματα και τις τρέχουσες προκλήσεις του Νοσοκομείου. Ο νεαρός Χατζηγάκης διαπίστωσε την τεχνοκρατική επάρκεια του Διοικητή και το αμέριστο ενδιαφέρον του για την καλύτερη λειτουργεία του Νοσοκομείου. 

Τέλος, ο Μικέλης επισκέφθηκε την μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλέξιος, ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Ο ίδιος εξερχόμενος από την μονάδα δήλωσε ότι «η σκέψη μας είναι κοντά σε έναν άνθρωπο που δίδαξε αγάπη και πρόσφερε στον τόπο.» Άλλωστε, η οικογένεια Χατζηγάκη είχε πάντοτε δεσμούς με την εκκλησία και έτρεφε ανέκαθεν βαθιά εκτίμηση για τον Ιεράρχη με τον οποίο συνδεόταν με φιλία και εκτίμηση.

Σχόλια (9)

 • Γαλάζιος Κόμης

  Με ποιά ιδιότητα πραγματοποιεί αυτές τις…Θεσμικές επισκέψεις ο Μικέλης;
  – Του υποψήφιου πολιτευτή;
  Ποιος τον έχρισε;
  – Του μεταπτυχιακού φοιτητή;
  – Εκ μέρους του πατέρα του ;
  – Σαν γόνος μιας δυναστείας;
  Κι αυτοί που τον δέχονται με ποια ιδιότητα τον δέχονται;
  Καλά ο Αντιπεριφερειάρχης μέσα από το γραφείο Χατζηγάκη ανδρώθηκε πολιτικά και οφείλει πολλά .
  Ο Διοικητής του ΓΝΤ τί έχει να μας πει; …Ξέρει κάτι που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν γνωρίζουμε ή δεν είναι η ώρα ακόμα να μάθουμε; …π.χ.: Μια συγκυβέρνηση ας πούμε;
  Εεε;
  Πάλι στην ιατρική κλίνη θα τοποθετηθούν τα δημοκρατικά μας δικαιώματα και θα μπουν στο γύψο;

  Απάντηση
 • Persefoni

  “Βρε πως αλλάζουν οι καιροί
  εγώ εδώ κι εσύ εκεί”
  Μπράβο διοικητάρα μου ,Παλαιά πήγαινες εσυ στα νεοδημοκρατικά βουλευτικά γραφεία ,τώρα έρχονται αυτοί στο δικό σου .

  Απάντηση
 • ευτερπη

  Προφανως η Persefoni γνωριζει καλα απο αλλαγες των καιρων…..

  Απάντηση
 • Διαβασμένος δεξιός

  Ο 30αρης εμπειρογνώμονας του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ με σπουδές και βιογραφικό λαμπρό όπως του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει ότι δε μασάει τίποτα! Αν συνεχίσει μ αυτό το σεμνό στυλ και τον Ευρωπαϊκό αέρα που φέρνει στα Τρίκαλα, θα αλλάξουν πολλά..στην ανθρωπογεωγραφία σε παρα πολλά επίπεδα….

  Απάντηση
 • Γιαννης Φωτόπουλος

  Αρχηγόπουλο ο λεβεντάκος! Μ αρέσει ο μικρός!!! Και ωραίος και νέος και μυαλομένος! Σα να του κόβει…πιο πολύ και απ του πατέρα του

  Απάντηση
 • Δήμητρα Λαγου

  Επιτέλους ξυπνησε το γραφείο Τύπου του Μικελη και άρχισε τα ομαδικά πυρά.

  Απάντηση
 • Χανιωτης Κώστας

  Αν περιμένουμε από εμπειρογνωμονες 30αρηδες που ακόμα τρώνε από τα λεφτά του μπαμπα για να αποκτήσουν βιογραφικα και μεταπτυχιακα ….σωθηκαμε!

  Απάντηση
 • Καβουρας

  Σε κανένα ορφανοτροφείο και γηροκομειο θα πάει να κάνει καμιά δωρεά;

  Απάντηση
 • Tsakia mple

  Έρημε τρικαλινέ λαέ!
  Θα το περάσεις κι αυτό.
  Αυτοί στη Βουλή κι εσύ στη στενή !

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή