"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18 C
Trikala

Μικέλης Χατζηγάκης : «Oι πολίτες θέλουν νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις, νέες νοοτροπίες»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης σε χωριά του Δήμου Τρικκαίων, αυτή την φορά επισκεπτόμενος το Γενέσι και τον Παλαιόπυργο.

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης συνομίλησε με τους κατοίκους για τις ανάγκες και τα προβλήματα τους, τόσο τοπικά όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Οι πολίτες μίλησαν για ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού και ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης είπε πως θα είναι παρών σε αυτό το κάλεσμα και θα δώσει όλο του τον εαυτό να ανταποκριθεί στην ποιοτική ανανέωση που ζητούν οι πολίτες. 

Όπως τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ «οι πολίτες θέλουν νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις, νέες νοοτροπίες και η νέα γενιά που έχει ένα βουνό από προβλήματα μπροστά της οφείλει να δώσει την μάχη και να έχει και αυτή μια ευκαιρία». Άλλωστε, είναι ένας νέος άνθρωπος με πολύ όρεξη για δουλειά και σημαντικές περγαμηνές που θα του επιτρέψουν να ασκήσει τα καθήκοντα του στην κεντρική πολιτική με επάρκεια, και για αυτό ζητάει την στήριξη των πολιτών.

Επίσης, ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη να στηριχτεί η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα. Και προέτρεψε τους πολίτες να σκεφτούν τι θέλουν να ψηφίσουν λέγοντας τους πως «Δεν θα σας πω εγώ τι να ψηφίσετε. Αλλά θέλω να σκεφτείτε τα εξής πριν πάτε στην κάλπη: Ποιος Πρωθυπουργός και ποια κυβέρνηση μπορεί να ενισχύσει την οικονομία; ποιος μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις που θα φέρουν την ανάπτυξη στην χώρα; ποιος μπορεί να μειώσει την ανεργία; ποιος μπορεί να διαχειριστεί μια ενδεχόμενη μεγάλη κρίση με την Τουρκία; ποιος μπορεί να κάνει τις απαραίτητες δομικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη το ελληνικό κράτος; Ποιος μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα την εγκληματικότητα; Και, το σημαντικότερο ποιος αρχηγός είναι καταλληλότερος Πρωθυπουργός να κρατήσει το τιμόνι της χώρας σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία; Γιατί, πάνω από όλα, το πρόσωπο που θα ηγηθεί είναι το πιο σημαντικό. Δώστε μια μια απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις και αποφασίστε ποιόν θα ψηφίσετε».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άσε Μικέλη, τις νέες ιδέες, αντιλήψεις και λοιπές ανοησίες σε έχει αφήσει πίσω χιλιόμετρα η Δημαρχάρα μας στους νεοτερισμούς…….. Για την ακρίβεια έχεις κατι να μας πεις, για τις τιμές της ενέργειας, τα καύσιμα την ΔΗΜΟΣΙΑ υγεία τη παιδεία πες μας τι προτείνεις και άσε τα κεθρεφτάκια και τις γυαλιστερές χάντρες για ιθαγενείς χορτάσαμε από δαύτα……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης