Μικρή η συμμετοχή των καθηγητών στη συνέλευση της ΕΛΜΕ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Στις κάλπες θα οδηγηθούν την άλλη Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου οι Τρικαλινοί καθηγητές, προκειμένου να εκλέξουν νέα Διοίκηση στην τοπική ΕΛΜΕ. Οι εκλογές θα γίνουν στα Στις κάλπες θα οδηγηθούν την άλλη Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου οι Τρικαλινοί καθηγητές, προκειμένου να εκλέξουν νέα Διοίκηση στην τοπική ΕΛΜΕ. Οι εκλογές θα γίνουν στα Rating: 0

Μικρή η συμμετοχή των καθηγητών στη συνέλευση της ΕΛΜΕ Τρικάλων

Μικρή η συμμετοχή των καθηγητών στη συνέλευση της ΕΛΜΕ Τρικάλων

Στις κάλπες θα οδηγηθούν την άλλη Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου οι Τρικαλινοί καθηγητές, προκειμένου να εκλέξουν νέα Διοίκηση στην τοπική ΕΛΜΕ. Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία της Ένωσης ενώ σήμερα το απόγευμα έγινε η εκλοαπολογιστική συνέλευση στην αίθουσα του εργατοϋπαλληλικού κέντρου.
Ωστόσο, για ακόμα μια φορά η συμμετοχή ήταν μικρή των Τρικαλινών καθηγητών, παρά τα όποια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Οι καθηγητές διεκδικούν σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους, αυξήσεις στους μισθούς, μαζικούς διορισμούς, την κατάργηση του Νόμου για την αξιολόγηση, την κατάργηση του αντιεκπαιδευτικού νόμου για το Λύκειο και το δημόσιο και δωρεάν σχολείο που να χωρά όλα τα παιδιά.

DSC09188 DSC09187 DSC09186Μικρή

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή