Μικρή συμμετοχή Reviewed by Momizat on . Μικρή η συμμετοχή των Τρικαλινών στη σημερινή κινητοποίηση κατά του ΕΝΦΙΑ . Οι "ήρωες" που συμμετείχαν διένειμαν φυλλάδια στον κόσμο και εξηγούσαν τις επιπτώσει Μικρή η συμμετοχή των Τρικαλινών στη σημερινή κινητοποίηση κατά του ΕΝΦΙΑ . Οι "ήρωες" που συμμετείχαν διένειμαν φυλλάδια στον κόσμο και εξηγούσαν τις επιπτώσει Rating: 0

Μικρή συμμετοχή

Μικρή συμμετοχή
Μικρή η συμμετοχή των Τρικαλινών στη σημερινή κινητοποίηση κατά του ΕΝΦΙΑ . Οι “ήρωες” που συμμετείχαν διένειμαν φυλλάδια στον κόσμο και εξηγούσαν τις επιπτώσεις του χαρατσιού . Παρά το γεγονός ότι ο κορμός της Συντονιστικής Επιτροπής αποτελείται από στελέχη του Σύριζα , ούτε αυτά τα στελέχη έκαναν την εμφάνιση τους . Ούτε ο Γραμματέας , ούτε η βουλευτής του Νομού , ούτε μέλη της Ν.Ε.
 Ενδεχομένως να είναι η τάση που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που λέει όχι σε κινητοποιήσεις , ίσως να μη μπορεί να γοητεύσει τμήματα της κοινωνίας σε τέτοιες ενέργειες , ίσως , ίσως …. σημασία έχει ότι και σήμερα ήταν οι ίδιοι και οι ίδιοι.
enfia2enfia1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή