Μικρόφωνα ελεύθερα στην κοινωνία Reviewed by Momizat on . Ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση με τους υποψηφίους Δημάρχους Τρικκαίων Η ΕΡΑ Τρικάλων διοργανώνει ΔΗΜΟΣΙΑ εκδήλωση – συζήτηση με τους υποψηφίους δημάρχους στον Δήμο Τ Ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση με τους υποψηφίους Δημάρχους Τρικκαίων Η ΕΡΑ Τρικάλων διοργανώνει ΔΗΜΟΣΙΑ εκδήλωση – συζήτηση με τους υποψηφίους δημάρχους στον Δήμο Τ Rating: 0

Μικρόφωνα ελεύθερα στην κοινωνία

Μικρόφωνα ελεύθερα στην κοινωνία

Ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση με τους υποψηφίους Δημάρχους Τρικκαίων

Η ΕΡΑ Τρικάλων διοργανώνει ΔΗΜΟΣΙΑ εκδήλωση – συζήτηση με τους υποψηφίους δημάρχους στον Δήμο Τρικκαίων την Τρίτη, 13 Μαΐου στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Για πρώτη φορά οι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου καλούνται σε εκδήλωση –συζήτηση για τις θέσεις, τις προτάσεις  και τις απόψεις τους σχετικά με την Αυτοδιοίκηση και το ρόλο που πρέπει να παίξει στη δύσκολη συγκυρία της οικονομικής κρίσης.

Στην εκδήλωση, η οποία  γίνεται σε συνεργασία με το THESSALIA TV από το οποίο και θα μεταδοθεί ζωντανά, θα δοθεί η δυνατότητα στους Τρικαλινούς δημότες να υποβάλλουν ερωτήσεις προς τους υποψηφίους δημάρχους.

Ερωτήσεις θα υποβάλλουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΑ, Ελπίδα Κουτσογιάννη και Αλέξανδρος Ζαούτσος και την εκδήλωση θα συντονίζει ο Γιάννης Κολάτος από το THESSALIA TV.

Εργαζόμενοι ΕΡΑ Τρικάλων

era_trikala

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή