Μιλάμε για τον Δήμο μας! Reviewed by Momizat on . Σήμερα η κεντρική προεκλογική ομιλία του Δ. Παπαστεργίου, στις 20:45’ το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Με αρκετές εκπλήξεις και πρωτοτυπία, κάτι που γενικώς διακρ Σήμερα η κεντρική προεκλογική ομιλία του Δ. Παπαστεργίου, στις 20:45’ το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Με αρκετές εκπλήξεις και πρωτοτυπία, κάτι που γενικώς διακρ Rating: 0

Μιλάμε για τον Δήμο μας!

Μιλάμε για τον Δήμο μας!

Σήμερα η κεντρική προεκλογική ομιλία του Δ. Παπαστεργίου, στις 20:45’ το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο

Με αρκετές εκπλήξεις και πρωτοτυπία, κάτι που γενικώς διακρίνει την «Επανεκκίνηση Τώρα», ετοιμάζονται οι συνεργάτες του Δ. Παπαστεργίου να υποδεχτούν τους συμπολίτες μας σήμερα το βράδυ στις 20:45’ στο Πνευματικό κέντρο, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού του .

Ήδη, μέρος του σκηνικού έχει ετοιμαστεί και από σήμερα το πρωί θα τοποθετηθεί στην σκηνή του πνευματικού κέντρου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελική δοκιμή στα ηχητικά και τα φωτιστικά που θα καλύψουν την εκδήλωση. Οι πληροφορίες μιλάνε για ένα πρωτότυπο και λιτό σκηνικό, που κινείται γύρω από το έμβλημα της «επανεκκίνησης».

papΠαράλληλα, η προλόγηση του υποψηφίου Δημάρχου, όπως μαθαίνουμε, θα γίνει από πρόσωπο έκπληξη- το οποίο οι υπεύθυνοι του συνδυασμού κρατούν  ως επτασφράγιστο μυστικό – και όπως λένε θα συζητηθεί πολύ !

Ο κ. Δ. Παπαστεργίου από την αρχή της εβδομάδας – έχοντας χαλαρώσει σημαντικά το πρόγραμμα περιοδειών του – έχει αφοσιωθεί στην προετοιμασία του λόγου του, με τον οποίο θα προσπαθήσει να εξηγήσει στους Τρικαλινούς δημότες που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση, τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εμπιστευτούν τον συνδυασμό του, αλλά  και τι είναι το διαφορετικό που τον διακρίνει από τους άλλους συνδυασμούς που διεκδικούν την ψήφο των συνδημοτών μας.

Επικοινωνιακός και ευρηματικός, όπως πάντα, ο  κ. Παπαστεργίου αλλά και πολύπειροι οι συνεργάτες του σε θέματα διοργάνωσης εκδηλώσεων, είναι σίγουρο ότι κάτι καλό ετοιμάζουν που θα κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι την τελική μάχη της Κυριακής.

Αφήστε το σχόλιο σας