Τα Τρίκαλα επισκέφθηκε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών Μιλένα Αποστολάκη, στο πλαίσιο περιοδείας της για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε στις δηλώσεις της σχετικά:
«Είναι κρίσιμη αυτή η εβδομάδα. Η Θεσσαλία έχει μια διπλή πληγή. Οι πλημμύρες την άφησαν αθωράκιστη. Για το ΠΑΣΟΚ συνιστά χρέος να αποδοθεί δικαιοσύνη στην εθνική τραγωδία των Τεμπών.
Βρισκόμαστε στο πέμπτο χρόνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο απολογισμός είναι εξαιρετικά αρνητικός. Η ακρίβεια καλπάζει και η σημερινή κυβέρνηση είναι ανίκανη να μας προστατεύσει επειδή τα συμφέροντα του Μητσοτάκη έχουν οφέλη. Αντί αυτού μοιράζει πενιχρά επιδόματα. Το ΠΑΣΟΚ υπερασπίζεται τους μη προνομιούχους. Το υποχρηματοδοτούμενο ΕΣΥ αποδομείται από την κυβέρνηση. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν μείνει έξω από τον τραπεζικό δανεισμό ενώ επωφελούνται οι μεγάλες εταιρείες.
Η κυβέρνηση δεν διστάζει να εργαλοποιεί εθνικά θέματα με την υποψηφιότητα Μπέλερη ή το Μακεδονικό και έχει οδηγησεί σε αδιέξοδο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Υπάρχει ανάγκη να λειτουργήσει ξανά το δημοκρατικό πολίτευμα. Τώρα έχουμε το καθεστώς Μητσοτάκη που δεν λογοδοτεί. Είναι αναγκαιότητα να βγει ένα δημοκρατικό ανάχωμα ευθύνης με προσήλωση στους θεσμούς που θα ασκήσει την αντιπολίτευση.
Στις επόμενες εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα φέρει την πολιτική αλλαγή. Πρέπει να εκφραστεί από τη δημοκρατική παράταξη μια εναλλακτική λύση για πολιτική αλλαγή. Καταλάβαμε πως με ένα νόμο δεν μπορεί να διορθωθεί τίποτα. Το ΠΑΣΟΚ θα μπορέσει να ενοποιήσει τον προοδευτικό χώρο για να επέλθει η πολιτική αλλαγή. Είναι πολιτική αναγκαιότητα για την Ελλάδα.»
Σωστά, θα αλλάξει πρόεδρο!
Βαρέθηκα να βλέπω να ίδια και ίδια πρόσωπα…